Почетна / Кошарка / Партизан

Весић: Град Београд обезбедио 20 милиона динара помоћи за Партизан

Градски менаџер Горан Весић потврдио је да је град обезбедио 20 милиона динара помоћи кошаркашком клубу Партизан
ФОТО: М. Антић

"Град Београд је прихватио молбу КК Партизан и обезбедио 20 милиона динара на име помоћи за функционисање овог клуба", рекао је Весић.

Београдски медији су пренели да ће Град Београд помоћи црно-белима како би се убрзала процедура деблокаде рачина и могућност регистровања играча за нову сезону.

"Ова помоћ је ванредна и дата због значаја који има овај кошаркашки клуб за српски спорт и кошарку. Надам се да ће помоћ допринети да клуб изађе из проблема у којима се тренутно налази", рекао је Весић.

"Поред тога, градски Секретаријат за омладину и спорт годинама месечно обезбеђује 70 сати за тренинг кошаркаша Партизана, што припада и другим клубовима у њиховом рангу", додао је градски менаџер.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar 63
Ništa tu nije poklonjeno, naprotiv. KK Partizan decenijama dovodi Evropu u Beograd, novinare i navijače protivnijka koji u ovde troše novce. Ovo je više nego bedna pomoć grada koji od Partizana neuporedivo više dobija.
Nenad
Goran Vesic koji je sahranio Kk Crvena Zvezda i Fk Crvena Zvezda,sta se drugo moglo ocekivati od ovakovog coveka nego da pomaze partizan kad je godinama urusavao CZ
Dido
Pomoc od velikih 19.200 USA Dollars?????????????????????
adjutant
para poreskih obveznika......
eh
mi moramo da molim za 160 000 evra dok preko puta sa mnogo vecim dugom dovode koga oce
JOVO
Ljudi koji su unistili Partizan, sad ga hrane na infuziju, verovatno spremaju nekoliko miliona e. FMP, narodnih para i traze opravdahje kako su pomogli Partizan, LICEMERJE.
Karlo Veliki
KK Partizan zasluzuje pomoc Beograda i Srbije vise nego mnogi klubovi ali ne zasluzuje da mu je dodeli Goran Vesic, vec zamenik gradonacelnika. Na ovoj pomoci pao je naslednik Vujosevica u Partizanu, VUCELIC. Fudbalski Partizan u zivotu su odrzavali kosarkaski navijaci kluba. FKP i crna VVV koalicija ne pomazu FKP jer je bio protiv nacina njihovog ustolicenja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.