Почетна / Кошарка / Партизан

Мирослав Николић: Нова сезона, нови концепт, промовишемо младе играче

Тренер Партизана Мирослав Николић рекао је да тај клуб у нову сезону улази са новим концептом и да је циљ промоција младих кошаркаша
ФОТО: М. Рашић

Концепт се променио. У интересу је да промовишемо младе играче, чији је просек 22 године. То су све млади играчи појачани са двојицом искусних Новицом Величковићем и Марком Чакаревићем. Чак су и странци млади. Биће доста посла – рекао је Николић новинарима на промоцији новог дреса.

Николић је навео да ће игре и резултати Партизана у новој сезони имати осцилације, али да је задовољан младом екипом коју има.

Он је као главне фаворите у Јадранској лиги навео Будућност, Цедевиту и Црвену звезду. Такође, истакао је и екипу Меге, за коју је рекао да је у предности у односу на његов тим јер ће играти само једно такмичење.

Мега има само једно такмичење, тренирају, одмарају се, а ми ћемо долазити са пута, уморни и без тренинга. Они ће сигурно бити међу пет екипа јер имају велику предност, као некад што је Раднички није играо Европу, а овде је побеђивао најбоље екипе – рекао је тренер Партизана.

Партизан ће генералну пробу пред почетак сезоне имати против шампиона Европе Фенербахчеа у уторак од 18,45 часова у хали „Александар Николић”.

Није реално да се супроставимо Фенеру, али трудићемо се да будемо на нивоу са овим младим играчима. То ће бити добра провера пред почетак сезоне – рекао је Николић.

Партизан је у Београдској арени промовисао нови дрес, који ће производити компанија „Андер Армур”.

Пословни директор клуба Дејан Кијановић је рекао да је изузетно задовољан што је „релативно млад, али успешан бренд” прикључио Партизану.

Промоцији новог дреса присуствовали су првотимци Партизана Михајло Андрић, Марко Пецарски и Тадија Тадић.

Кошаркаши Партизана ће сезону почети у петак од 20 часова, кад ће гостовати екипи МЗТ у Скопљу, у првом колу Јадранске лиге.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Ako je Vilson povredjen pa je na postedi mozemo razumeti da ga Nikolic ne uvodi u igru. Medjutim, to treba javno reci. Ukoliko je pak u pitanju Nikoliceva sujeta sto su ga drugi doveli pa ga ne prihvata onda je to ponizenje za Partizan a i za nas kao narod, i takav Nikolic bolje da ode na vreme. Mogu da zamislim momka od 20 godina cija je kuca vise od 10 000 km daleko i da ga kinji neko iz licnog hira. Na internetu se moze videti da je Vilson odlican suter i treba ga razvijati mozda pre nego Tadica koji je los suter a Aranitovic rizik zbog teske povrede i dugog odsustvovanja. Navijaci se ne mogu niti smeju obmanjivati, a KK Partizan nije jedini koji treba da razvija igrace za repezentaciju. Uostalom KK Partizan ima "poseban" status u drzavi pa bi i svoje ponasanje trebao da prilagodi statusu.
Bik Koji Sedi @ Karlo Veliki
A secas li se kada je Muta svojevremeno govorio da ga interesuju samo 10 najjacih evropskih timova i da u druge timove u inostranstvo nece ici iz Partizana,pa onda izmenja desetak klubova,izmedju ostalih i neki Apolon Patras i Avtodoroznik Saratov. Kakav politicar! P.S. Ovo za Vilsona i mene nervira i ako je ovo drugo sto pises u pitanju,zaista se odvratno osecam,izmedju ostalog i kao roditelj dvoje dece,koja se bave takmicarskim sportovima.
Rade
Nikoliću, ne izmišljaj toplu vodu, cilj Partizana uvek je tituta, a promovisanje mladih igrača mora da bude u sklopu toga. Sve drugo ima za cilj uništavanje crno-belih. Šta to znači da ti mora da "guraš" Pecarskog i Tadića po svaku cenu, je l' ti to neko platio? Ako su zaslužili, igraće, ako ne, igraće najbolji, jednako i Vilson iz Australije. To što ga ignorišeš pokazuje koliko si ti kratkovid, ili čovek sa lošom namerom!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.