Почетна / Кошарка / Партизан

Пецарски потписао четворогодишњи уговор: Могу да будем лидер Партизана

Кошаркаш Партизана Марко Пецарски рекао је да му не би сметало да добије улогу лидера екипе, иако има само 17 година.
ФОТО: М. Рашић

Користим сваку прилику коју добијем од тренера Мирослава Николића. Ако ми да улогу лидера или не, даваћу максимум у сваком тренутку. Не плашим се одговорности. Шта више, то ми одговара. Мута воли да да шансу младим играчима, тако да верујем да ћу имати своју минутажу – рекао је Пецарски новинарима у Београду.

Пецарски је недавно из Бајерн Минхена дошао у Партизан, са којим је потписао уговор на четири године.

– Партизан је велики клуб. Имамо младу екипу и биће нам потребно време. Полако се уигравамо и верујем да ћемо бити све бољи, како сезона буде одмицала и да ћемо на крају бити задовољни.

Пецарски је истакао да му се тиме испунио један од три велика сна која има.

Сан ми је био да играм у Партизану. Други је да будем у НБА лиги, а трећи репрезентација Србије. Гледаћу сезону по сезону. Сада ми је најбитније да се што боље покажем, а екипа оствари што бољи резултат.

Његов отац Мирослав играо је за Партизан, а Марко је рекао да за тај клуб одувек навија.

Сјајан је осећај знати да ти је отац играо ту и да је пролазио кроз то кроз шта ти пролазиш. То даје посебну чар томе што играм у Партизану.

Он је рекао да се навикава на пажњу коју добија од када је дошао у Партизан.

Када си играч Партизана, који је највећи српски клуб, нормално је да добијаш пажњу. То је нормално и не смета ми – истакао је Марко.

Пецарски је дебитовао за Партизан на недавно завршеном Супер купу Јадранске лиге, који је прошле недеље одржан у Бару.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Otac mu je bio vrhunski atleta ali i los suter zbog cega nije napredovao. Marko cini se da je manji atleta ali je zato vrhunski suter.
lazar matić
- Imaš sve predispozicije da postaneš nešto u poslu kojim se baviš. Sve ostalo je na tebi. Srećno dečače dragi !
Gogi
Bravo!Nadam se da ćemo uživati u tvojim potezima kao i u vreme tvog oca!Srećno!
Луциано
Браво гробарчино тако волим младог играча дај ми улогу главног и појешћу паркет.ако мутс може од маринкобича направити приближног богдановића било би идеално. Незнам пта је са аранитовићем дали он може да згази нс паркет .и шалић центар то би била 4 играча као кичма тима .стим што маринкобић мора да продужи уговор. Ова четворица би ми сличила на дивца-паспаља-даниловића- и ђорђевића стим што су они у њиховом год .већ били играчине ..и даље брутално нам треба цеентаарр. 213/15.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.