Почетна / Кошарка / Партизан

Спектакл у „Пендику”: Партизан у пријатељском мечу надиграо Нови Пазар

У никад испуњенијем ,,Пендику“, и у сјајној атмосфери протекло је прво гостовање Партизана у Новом Пазару
ФОТО: С. Жупљанин
Нови Пазар – Партизан 57:80 (9:20, 19:18, 13:17, 16:25)
Дворана: „Пендик”. Гледалаца: око 2.000. Судије: Димоски, Дашић, Поповић (сви Краљево).
НОВИ ПАЗАР: Филиповић 12, Мукановић, Раичевић 3, А. Нумановић 3 , Бјелак 6, Илић 5, Брунчевић 11, Славковић, Тодоровић 6, Муратовић 11, Еминбеговић, Т. Нумановић, Хајровић.
ПАРТИЗАН: Стевановић 21, Тадић 2, Аранитовић 8, Јовановић 4, Рутешић, Поповић 2, Пецарски 6, Андрић 12, Гавриловић 8, Шалић 17.

 

У саставу Београђана у односу на последње званичне мечеве није било Милера и Вилијамс-Госа, иако су допутовали у Нови Пазар, репрезентативца Маринковића, као ни Величковића и Томића.

Наравно, Партизан је и у саставу који се супротставио Новопазарцима био прејак за плаве. Гости су до велике предности стигли четири минута пре краја другог периода (30:17).

Ревија промашаја, грешака и изгубљених лопти, на обе стране, карактеришу трећу деоницу игре, у којој је Партизан у једном тренутку, на 5,5 минута пре њеног краја, имао и максималних ,,плус 19” (49:39)...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
U KK Partizan situacija se menja iz sata u sat. Prvo je definitivno da Zagorac ne dolazi a drugo pauza od nedelju dana nije iskoriscena za resetovanje tima iako Muta nije bio sa repezentacijom. Takodje nije jasan status Samjuelsa pa se sve vise cini da Nikolic vise nema podrsku rukovodstva a i on sam pokazije nesposobnost za planski i organizovan rad jer svojim inacenjem stvara neugodnu klimu u timu.Bilo je naznaka da do petka stignu dva pojacanja. Ni to vise nije sigurno a posle Podgorice ocekuje se pojavljivanje predsednika. Do petka tesko da ce cuda da se dese.
Луциано
Некакво затишје од задње конференције за штампу и председника партизана. Има пуно питања дали су платили бату казну дали нас је фиба одблокирала.и ако јесте дали су та два играча за које је председник говорио блиту доласка . како мута николић може у сред такмичења да утегне екипу .по мени једини начин је да тва играча која требају да дођу знају да играју одбрану и уз пар ових у тиму тако подигнемо тај квалитет јер је очајан. Партизан мора да има систем који је професор николић поставио никако жеравицин то није донело резултате никоме .тип играча милојевића и весе петровића одмах би нам удахнуо живот.то је једини начин да се сезона некако извуче .па на лето без одмора само рад рад и ништа друго.
zorge
U KK Partizan konfuzija. Zagorac sve dalje, centar ni na vidiku, trener Nikolic se sprema da se prikljuci strucnom stabu repezentacije a predsednik kluba se ne pojavljuje..
zorge
Samjuels jos nije zavrsena prica.
Луциано
Дисонантних тонова и треба да буде једноумље никако није добро .рсзличита мишљења доносе боље закључке .у нашем случају је важно да се одблокирамо и у складу са финасијама појачамо што уопште нема размимоилажења у довођењи играча јер нам требају .није добро доводити у току сезоне јер је мало времена за уигравање али шта можемо .
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.