Почетна / Кошарка / Партизан

Мијаиловић: Матовић води Партизан против Билбаа, у четвртак о новом тренеру

Партизан је сменио досадашњег тренера Мирослава Николића због серије лоших резултата у АБА лиги и Еврокупу
ФОТО: И. Веселинов

Мирослав Николић од вечерас више није тренер Партизана. На утакмици Еврокупа против Билбаа, екипу ће предводити тренер Александар Матовић, док је за четвртак, 14. децембар у 15 часова, заказана седница Управног одбора клуба на којој ће бити донета одлука о новом тренеру и члановима стручног штаба – изјавио је председник клуба Остоја Мијаиловић.

Николић је летос преузео црно-беле, али није успео да задовољи Управу резултатима, па је добио отказ три дана после пораза од Цедевите у Београду.

Партизан је на деоби четврте позиције у АБА лиги са још четири тима са скором од пет победа и шест пораза, док је у групи у Еврокупу последњи са једним тријумфом и шест пораза.

Црно-бели су у серији од пет узастопних пораза, а последњи пут победили су Мега Бемакс 11. новембра.

У утакмици Еврокупа у среду црно-беле ће са клупе предводити Александар Матовић. А готово је извесно да ће потом Николића на клупи наследити Ненад Чанак.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Sto ne bi Matovicu dali sansu. On ima imidz Velikog Partizana , a bio je i van u zemljama gde se igra kvalitetna kosarka. Uz to on je iz naj kosarkaskijeg grada u Srbiji Cacka.Pozdrav Derbi Balkana mora da bude Par. Zvez., a ne neke farmakoloske ekipe.
Grobar
Predsedniče KK Partizan, gde je finansijski izveštaj? Rekli ste pre nekih 7 dana da će biti za dan ili dva? Gde su ozbiljni igrači s kojima ste pregovarali? Gde je zamena za Samjuelsa? Ko je doveden umesto Zagorca?
алекса
Има ли га Теги? Хоће да буде "Зона прес" специјал?
Yugo
I onako nema veze ko ce sutra da vodi Partizan. Mi smo od EK ispalli zbog namestenih utakmica (ovo u berlinu je bilo bruka od strsne Albe) I svojih (citaj mytinih) gresaka. Hteo covek (muta) da od Gosa I Milera napravi (od ofanzivaca) odbrambene igrace, a ostale (10 do 12 nih, koji nisu imali ni pola ucinak u napadu od ove dvojice je ostavio da uzivaju u svom ne znanju) nije mi dirnuo, kako za napad tako I za odbranu, onda u jednom takvom stanju gubi samo Partizan. Ja sam na pocetku bio na Mutinu stranu I Verovao sam da cemo I pored svega biti u 16 EK I u 4 Aba lige. Ali je taj muta pomesao loncice I jos misli da je sa Reprezentacijom ili Dinamikom (doveo je pola tog tima u Partizan), a zaboravio je da je u Partizan. Imao je pauzu u kojoj nije bilo 2 kosarkasa, a Partizan posle toga je sve izgubio. Neka nam Muta a I Predsednik objasne sta se radilo tih 10 dana. Hvala vam I Pozdrav.
Karlo Veliki
Mijailovic duguje informaciju, da li je ugovor raskinut na stetu Nikolica?, u protivnom to bi bilo dalje podrivanje KKP. Ljudi koji vode klub moraju da vode racuna da postoje navijaci kojima klub nesto znaci i da nije pozeljno da takvima naruse prag tolerancije.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.