Почетна / Кошарка / Партизан

Чанак: Нисам најзадовољнији упркос пласману у полуфинале

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао је да је једина добра ствар у утакмици против Златибора пласман у полуфинале и распоређена минутажа играча
ФОТО: Д. Жарковић

Нисам најзадовољнији, једина добра ствар је пласман у полуфинале и нека распоређена минутажа што је и био план. Прво полувреме је било изузетно споро, увели су нас у свој ритам. Водили смо се тиме да их не потценимо, и у другом полувремену смо повећали интензитет у одбрани, истрчали контре што је недостајало у првом полувремену – рекао је Чанак новинарима после утакмице.

Кошаркаши Партизана победили су вечерас Златибор 67:54 и пласирали се у полуфинале Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа.

Чанак је истакао да је недопустиво да његова екипа игра без поена у контранападу.

Играли смо без притиска на лопту, и недопустиво је да играмо без поена у контранападу. Вероватно је и до мене и до плејмејкера, али тај сегмент игре мора бити много бољи – казао је он.

Кошаркаш Партизана Никола Танасковић рекао је да је његова екипа скоковима и одбраном стигла до предности.

Честитам противнику на фер и коректној игри. Ми смо лоше отворили утакмицу, али смо скоковима и добром одбраном стигли до предности коју смо задржали до краја. Честитам још једном противнику, а ми се спремамо за полуфинале – додао је Танасковић.

Тренер кошаркаша Златибора Вања Гуша рекао је да је незадовољан поразом, али и да је срећан због победе у две четвртине против Партизана у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа.

Незадовољан сам једино трећом четвртином, ту је Партизан показао квалитет у дефанзиви. Нисмо могли да постижемо кошеве, све што смо пробали испало је лоше. Срећан сам јер смо победили две четвртине, то је неки залог за будућност и да са том енергијом наставимо даље – рекао је Гуша на конференцији за новинаре после утакмице.

Капитен Златибора Иван Тмушић казао је да његов тим није могао да се врати после кризе у трећој четвртини.

Ми смо у првом полувремену успели оно што смо се договорили. Свели смо их на мали број поена, али у трећој четвртини смо имали период кризе који нисмо успели да превазиђемо. Покушали смо и овде да будемо изненађење али није нам пошло за руком – рекао је Тмушић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

crno-beli svet
Kad god pomislim da smo dotakli dno,oni me iznenade i pokazu da moze i gore.Dokle bre sa ponizavanjem kluba,ovaj Canak je definitivno gori od svih prethodnika,pa nije Partizan neki amaterski klub u kome ce se vezbati treneri pocetnici.Svi znamo sta Partizanu rade vucic i bagra oko njega ali neke stvari ne treba prihvatiti ni po koju cenu...
misa tumbas
"uzeli su nas u svoj ritam " ...!!!! sta dalje reci . Znaci izjava godine, pazi Zlatibor nas uzeo u njihov ritam !!!
grobar rs
Kad je teško i kad ne ide,verni grobari te se ne stide, i tako će uvek biti,starom slavom ćemo se hraniti, teško je Partizane moj,samo ne prodaji identitet svoj, izdrži i za sve ti hvala, (drži se one mudrosti stare)ničija nije do zore sjala !
predrag
pustiti megu da igra finale pa sta urade mi ocigledno ne zasluzujemo
Karlo Veliki
Na nacin kako se radi Partizan nema sanse da ozivi pa je za njega jedino lekovito resenje STECAJ. On vec 4 godine umire i nikako da umre a dugovi rastu bez sanse da se smanje. Stecajem ce se zatvoriti usta MARFIN banci, poreskoj upravi, i mnogim poveriocima na zalost i nevinim. Zacepice se usta i onima koji su ga doveli ovde a i onima koje stiti drzava. Koliko sam mogao da shvatim KKP bi morao da krene od pocetka a to je neka beogradska liga da bi do srpske stigao za 1-2 dana. Igrao bi u Hali sportova sa malim budzetom sa odabranim igracima iz srpske lige i svim talentima koje po dubini ima. Ne mislim da je ovaj nacin razmisljanja jedini pa pozivam, pre svega odgovorne grobare, da kritickim prilazom u granicama pristojnosti i tolerancije daju svoje komentare kako bi se iznaslo bolje resenje za INSTITUCIJU koju drzava hoce da ugasi.
Karlo Veliki @ Antilegenda
Bicu iskren, propise poznajem daleko vise nego sto sam napisao ali zelja mi je bila a i dalje je da izazovem reakciju veceg broja pravih grobara. To se na zalost nije dogodilo. Trenutno KKP ima ulogu vecitog i neizlecivog duznika stvaranjem modela davanja sponzora i umanjenje budzeta za sponziorstvo zbog dugova, tako da je klub u idealnom slucaju na pozitivnoj nuli i bez ulaganja u razvoj, a stvarno u daljem tonjenju. Stecajem bi se eliminisao dug, izgubile 2 godine ali bar mladi bi bili tu i narasli do nekog novog Kice,Praje,...Bogdana. Da zakljucim, dok je ove vlasti KKP nece imati status drugih klubova za reorganizaciju a bankrotstvom bi se otarasio duga, a to znaci da treba razmisljati do 4. marta.
Nemanja
Slazem se sa tobom, nama kao zao da smanjima svima dug na 2,5 % a njima nije zao da nas malo malo blokiraju. Pozivam Ostoju da proglasi bankrot. Da se vratimo u beton ligu , hala Ranko Zeravica pa pravi navijaci nek izvole da gledaju mladog Tadiju, Pecarskog,Pazina,Vujacica kako se bore iz ranga u rang. Pozera na tribinama i onih "navijacica" verovatno tada nece biti ali nema veze ,nisu nam ni potrebni!
Прикажи још одговора
Starac Foco
Posle toliko godina dozeveo sam da vidim jedan ocajan Partizan. Nema vatre, nema srca, nema zelje.Sve mlitavo i mlohavo. Novica i mladi da ostanu ostali zalutali.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.