Почетна / Кошарка / Партизан

Величковић саиграчима: Поносан сам на све вас, указали сте ми част

Капитен црно-белих Новица Величковић се у здравици захвалио свим саиграчима
ФОТО: Д. Жарковић

Поносан! Такав је био Новица Величковић. Вечити херој црно-беле половине Србије у личној ризници је већ имао трофеје освојене у дресу Партизана. Али овај Куп Кораћа ће памтити. Подигао га је као капитен клуба их Хумске.

Током утакмице је и критиковао и саветовао, али и грлио и храбрио саиграче. После ње, на прослави у хотелу, свима се захвалио. Како је у својеврсној здравици рекао:

- Учинили сте ми част да подигнем трофеј као капитен!

Тим речима је завршио обраћање саиграчима. Претходно је рекао:

- Поносан сам на све вас. Колико вас људи, у неку руку, спутавају и причају о вама триста ствари... Показали сте карактер! Ово је било финале, ви сте одиграли мушку утакмицу. Могу само да кажем да сам поносан што сам ваш капитен и мени сте учинили част да подигнем трофеј као капитен.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
ovako se pise istorija ! ovako se zivi zivot ! LAST MAN STANDING ! ovako se ulazi u krug odabranih ! ovako dajes primer ! THIS IS PARTIZAN ! ovako postajes legenda ! ovako kazes da novac ne kupuje sve ! CLASSES ABOUT LOVE! ovako ................................................................................................
Лектор Ханибал
Крче, пише се небитан!
krk
Jesi ovako razmisljao i 2006 kad si sve oko sebe ubedjivao da je Kup ne bitan?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.