Почетна / Кошарка / Партизан

Канингем o Партизану: Не знам ни шта је то, ни где је то

Француска екскурзија потрајала је за кошаркаше Партизана. Црно-бела експедиција вратила се у Београд, из Монпељеа, преко Париза, у понедељак касно увече, после поноћи (ушло се и у уторак)
ФОТО: soaringdownsouth

Ипак, у уторак предвече се радило, неколицина по посебном програму. Питање је у ком ће се саставу Партизан супротставити Милану у петак (пред публиком) и суботу (затворена утакмица), али би требало очекивати да сви буду здрави за први меч АБА лиге на гостовању Солноку.

Оно што је навијачима посебно занимљиво у данима који предстоје почетку сезоне јесте ко ће још стићи у клуб. То се не зна, за сада се само нагађа. А уторак је био дан богат спекулацијама.

Из менаџерских кругова још раније је потекла прича о интересовању Партизана за довођење Џереда Канингема. Истим путем стигла је и информација да је атрактивни 23-годишњи бек одбио понуду црно-белих јер је желео у НБА, где је потписао уговор са Лос Анђелес Клиперсима.

С обзиром да је у питању уговор који није загарантован, односно траје током припремног периода док франшиза не одлучи да ли ће потписати играча за сезону или не, машта Партизанових навијача је и даље радила.

Све док сам Канингем није поручио: „Чак ни не знам шта је то, ни где се налази“. Момак из Оукленда неће заиграти у црно-белом дресу.

И онда – мелем на рану маштањима навијача Партизана. „Никад прежаљени“ Саша Павловић поставља фотку црно-белог срца на тањиру уз поруку болесни од љубави. Сјајно крило и даље одмара у Бару и у мислима свих присталица Парног ваљка.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Dok plasman u ligaškom delu ABA lige nije bio važan sem plasmana u F-4, moglo je da se kalkuliše sa rosterom. Sad bi kasno dovođenje pojačanja moglo biti kobno, bilo bi to čisto kockanje. Imperativ su prva dva mesta na tabeli zbog plej ofa i nema mesta planiranim porazima na početku kao prethodnih godina. Tri ili četiri poraza u ranoj fazi bi mogli da nas skoro sigurno udalje još jednu godinu od EL, što bi za sve koji vole Partizan, a ne samo Duleta Vujoševića, bilo kobno.
ercov
E bas mi je drag ovaj realan i istiniti odgovor ovog mladog amera, i to samo zbog hiljade dezinformacija koje citamo svakodnevno u nasoj stampi. Zasto bi neki tamosnji klinac u opste morao da zna za KK Partizan i srpsku kosarku kada bukvalno ne zna ni gde se Evropa nalazi !?
mmm
HA HA HA HA HA HA "institucija" HA HA HA HA
Red Star Forever
Pa ne mogu da verujem da ovaj lik jos nije cuo za Instituciju!!! :)))))) Aloooo bre za INSTITUCIJU????????? :)))))))))) Grobari, ovo bese nesto u stilu : I'm Kaningem, whu the f....k are you ???" :)))
Stefan
Whu??? hahahahahahah Ljudi ja ne znam sta se dize tolika galama, on covek nikad cuo za Srbiju, ja ne znam sve americe drzave, i za neke koje znam ne znam gde se tacno nalaze.
Branko
p.... samo da te podsetim da ti ne pises komentare na partizanovim vestima, da ti ne vredjas, da ti ne omalovazavas... Vidis p.... , ja uvek stojim iza onoga sto napisem, kazem, porucim.....A, ti kada ti neko odgovori argumentima, cmizdris i slinavis se po forumima (sto ce, siguran sam biti i ovaj put) jer si to sto si. Necu da nap[isem sto si, posto komentar nece biti objavljen. Za kraj, nemoj da se glupiras i pokusavas da napises nesto na engleskom jeziku. To sto si hteo da napises, to se uci od petog do osmog razreda osnovne skole, a to sto si napisao se uci pored kontejnera, na raskrsnicama.......
Прикажи још одговора
Grom
Jesi li čuo gde je Železnik

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.