Почетна / Кошарка / Партизан

Бивши капитен Партизана у посети код Александра Вучића

Прослављени кошаркаш НБА и некадашњи капитен Партизана Жофри Ловерњ рекао је данас, у разговору са председником Србије Александром Вучићем у Београду, да након каријере у америчкој професионалној лиги жели да дође са породицом и живи у Србији
ФОТО: Твитер
Француски репрезентативац је у разговору с председником Вучићем рекао да воли Србију.
 
- Поносан сам што овако вредни људи воле Србију и желе да живе у њој - рекао је Вучић након састанка са кошаркашем Сан Антонио Спурс-а.
Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

komarac
Kad bu uporedjivali uspehe naših klubova,najviše odličja,pehara bi uzeli niko drugi,nego PARTIZAN! Fudbal,vaterpolo,košarka,odbojka,hokej,kuglanja,streljaštvo,sve je to bilo u rukama Partizana.Stadion su podigli nemački zarobljenici 1949 g. i od onda se zvao stadion JNA,dok se Partizan nije okrenuo u dao svoje ime.Ovi mladi se ne sećaju utakmice finala Kupa 29 novembra 1952 g.kada su prvotimci Partizana pobedili Zvezdu sa 6:0 !Ja,sa svojih 15 godina sedeo sam na novinama na severu i jeo hleb i slaninu zajedno sa navijačem Zvezde,koji mi je čestitao na svaki gol Valoka,Bobeka i ostalih.Vaterpolo su izmislili Partizasnovci,pa je elita reprezentacije bila iz Partizana.Hokeh na Taš,ajdanu proslavio je u dresu Partizana proslavljeni kanadski igrač O-Nil,koji je mogao sam da igra protiv cele ekipe Zvezde.O Boksu da ne pričam,Šovljanski ,i društvo su bili nesavladivi.tako je bilo u msvim sportovioma,pa da bi se stvorila neka konkurencija u domaćem sportu,neko je prešao u Zvezdu,Dinamo i Hajdu
алекса
Ја бих те замолио да ме не узимаш у уста. Прво, ник је једини овај који имам. Друго, данима уназад се нисам оглашавао јер нити имам потребе нити сам залудан толико да висим овде. Треће, нисам Вучићев бот, а нисам ни пљувач који ће све да попљује. Вучић је много имао грешака али је урадио много тога доброг за ову земљу. То што се ти не слажеш, искрено, баш ме брига. Исто и што се Човића тиче. Сваки став који сам овде изнео је САМО МОЈ. Молим вас, немојте ме петљати у ваше глупости.
Dule Pop
Eeee decko jos si mlad...promenices misljenje,polako.
Opaaa
A Dulo nevera!!!!
Dragan
E mom Zofri...jednim potezom plunges na sebe i sve sto si postigao:(((

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.