Почетна / Кошарка / Партизан

Успела генералка: Партизан убедљив против Сутјеске

Партизан НИС је прошао и последњу пробу пред почетак наредне сезоне. Црно-бели су у Пиониру убедљиво савладали Сутјеску и тако најавили недељни меч против Солнока у Мађарској којим почиње трка за пласман у Евролигу и титулу у АБА лиги

Партизан НИС – Сутјеска 89:54 (17:16, 25:9, 26:15, 21:14)

ПАРТИЗАН НИС: Тепић 7, Кузелоглу 4, Мурић 16, Маринковић 5, Дало 4, Милутинов 6, Гагић 8, Бојанић, Андрић 4, Глишић 7, Безбрадица 12, Богдановић 6, Шалић 10.

СУТЈЕСКА: Павлићевић 10, Ђуровић, Ковач, Вуковић, Чворовић, Илић 12, Вујовић, Арсић 14, Врањеш 5, Жижић 10, Бошковић, Љујић 3.

То су циљеви српског шампиона, а да би до њега дошао, морају да играју у ритму у којем су били од почетка друге четвртине меча са Никшићанима. Јер, први период био је онакав какав Душко Вујошевић не жели да види.

Није се ни постављало питање да ли ће црно-бели савладати једини тим који је дошао до трофеја у Црној Гори поред неприкосновене Будућности. Али, било је потребно играти онако како Парни ваљак жели против Солнока. У једном тренутку последње четвртине Партизан је водио скоро дупло већом разликом, а уписало се 12 играча.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

a ha
izabrali najjači tim pred ABA da se napale...jadno
Carletto
Zaista zanimljivo koliko navijaca FMP Zeleznika koji misle da Zvezda igra evroligu komentarisu vesti kosarkaske institucije KK Partizana. Partizan je ubedljivo najveci klub Srbije i jedini veliki kosarkaski klub Srbije, klub koji je 4 puta igrao F4 i jednom ga osvojio, klub koji ima najvise ABA liga, dok vi nemate NIJEDNU JEDINU, klub koji ima najvise domacih titula, klub koji je dao legende kao sto su Kicanovic, Dalipagic, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Divac, Rebraca, Drobnjak, Krstic i ostali. A sta ste vi ili bolje receno ko ste vi? Jedan mali klubic koji ima jednu jedinu legendu- Slavnica, klubic koji je JEDNOM u istoriji igrao evroligu i ispao u grupama, klubic koji osvojio neki trofej na svakih 20 godina i konacno klubic koji se ugasio i ne postoji vise. Vi ste dotakli dno na kojem Partizan nikada nece biti. To dno se ogleda u tome kada se tvoj ionako mali klub, ali tvoj UGASI, ZAMRZNE, pa ti onda od muke pocnes da navijas za neki drugi klub, u ovom slucaju FMP.
oldgravedigger
Ajde panteru navedi mi bar jednu netacnu stvar u komentaru Carletta...Jednostavno ne mozes sve i da hoces jer nema nijedne.Sve same suve cinjenice.I opet ce ti biti puna usta o nekakvoj grobarskoj mrznji,kompleksima,frustracijama...mnogo si tuzan panteru...mnogo..Mi smo bili i jos uvek smo GROBARI. A vi? Prvo cigani pa delije a sada panteri. Zasto? Zar navijaci jednog tako "velikog" luba rade tako nesto?
bo
samo se ti i dalje pitaj, imas vremena dok ne izadjete iz zamrzivaca
Прикажи још одговора
boki
da li mi neko moze reci da li za partizan mogu da igraju novi igraci posto nisu isplatili BAT
Alt Gr
Milutinovic ima pravo da igra..:)
Carletto
Kuzeloglu ima pravo jer dolazi iz skole kosarke tj. iz ekipa koja ne igra profesionalnu ligu dok Milutinovic nema pravo.
Прикажи још одговора
LaneeeMi
Napred momci,samo lagano ! tekmu po tekmu ! Nismo jaki kao prethodnih godina,ali setite se pre 2 sezone kada smo isto ovako poceli prakticno sa sve decom,i kako je na kraju sezona zavrsila... Mi smo institucija za ove izmisljene i novonastale klubove!!! Napred,verujemo u vas !!
Gravediggaz
Није се ни постављало питање да ли ће црно-бели савладати једини тим који је дошао до трофеја у Црној Гори поред неприкосновене Будућности. To bese Radonjic izgubio kup onomad.
erik
Ne, on razmislja o FMP-u
bo
i ne kup samo, nego je trebalo i prvenstvo tada nego delovanje vise sila koje su samo za to da buducnost mora da bude prva, i dugo nece niko biti u cg prvi sem nje jer sve ulaze u nju, dok je u fudbalu druga prica, to se zna
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.