Почетна / Кошарка / Партизан

Гавриловић: Глупе изгубљене лопте… Дали им победу...

Крилни центар Партизана Страхиња Гавриловић незадовољан и поред добре партије у Санкт Петербургу
ФОТО: eurocupbasketball.com

Док су путници на линији Санкт Петербург – Београд заузимали своја места у авиону, из пилотске кабине долазиле су уобичајене инструкције и обавештења.

- Очекују нас турбуленције – обавестио је капетан после свега путнике.

Али, те турбуленције нису бринуле кошаркаше Партизана. Они су неке мало другачије осетили неколико сати раније, на терену „Субир аренес”.

Овог пута није приступ био проблем. Јер, утакмицу су одлично почели. Играли квалитетно на обе половине терена. Водили! Како је и сам Андреа Тринкијери, тренер црно-белих, после свега рекао:

- Требало је да водимо 20 разлике после првог полувремена.

Нису. Јер очигледно још нису научили како у истом ритму да одиграју 40 минута. И – изгубили су.

Ако из свега треба извући нешто добро, овде би то могла да буде партија Страхиње Гавриловића. У тренутку када је ротација због неиграња Радета Загорца била скраћена, Гавриловић је крочио на терен и показао да има шта да да.

Ипак, њему је то била слаба утеха. Он би више волео да је са клупе гледао победу свог тима.

- Тежак пораз за нас – било је прво што је процедио Гавриловић.

Јер…

- Имали смо целу утакмицу у нашим рукама. Онда смо им дали победу. Неке неизнуђене грешке, лоше изведен аут, тако те неке глупе изгубљене лопте, пресудиле су ову утакмицу.

Она је већ архивирана. То је једино што Партизан може и да уради.

- Нама остаје само да још једном погледамо снимак, да учимо на грешкама…

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Ti si dečko zalutao u naš tim, nisi ni za Šećeranac. Samo popunjavaš broj i nalaziš se na platnom spisku. Bilo bi bolje da te Partizan negde pošalje, jer nama trebaju iskusni i dobri igrači, koji će praviti razliku na terenu. Zato nemoj ništa da pričaš, ti i neki koji su u Partizanu su unazadili klub. Sramota za jedan veliki klub, što vas plaća.
Pigeon
I te "glupo izgubljene lopte" su prakticno pokazatelj kvaliteta ekipe...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.