Почетна / Кошарка / Партизан

СЈАЈАН ГЕСТ ИТАЛИЈАНА: Цео тим Партизана на хуманитарној вечери за малог Николу!

Довођење целог тим КК Партизан у ресторан Балкан Ескпрес у Земуну који је изашао у сусрет овој хуманитарној акцији је било наравно изненађење, па је Ђорђе Лукић, Србин из Швајцарске који је дошао са оцем у Србију само због вечере са тренером Партизана, био позитивно изненађен и мало је рећи у благом шоку
ФОТО: М. Рашић

Хуманитарна вечера са тренером КК Партизан, Андреом Тринкијеријем, коју је покренула Хуманитарна организација „Заједно за живот“ за лечење трогодишњег Николе Павловића од тешког тумора, премашила је сва очекивања јер је нови тренер Партизана одлучио да са собом на вечеру поведе, ни мање ни више него – цео тим КК Партизан и тако подигне свест у јавности о помоћи која је потребна малом Николи.

Довођење целог тим КК Партизан у ресторан Балкан Ескпрес у Земуну који је изашао у сусрет овој хуманитарној акцији је било наравно изненађење, па је Ђорђе Лукић, Србин из Швајцарске који је дошао са оцем у Србију само због вечере са тренером Партизана, био позитивно изненађен и мало је рећи у благом шоку.

Ја још увек не могу да верујем да је господин Тринкијери дошао са целим тимом КК Партизан и указао нам овакву част. Све што сам мислио о њему као навијач, дефинитвно је потврдио вечерас и доказао да је велики човек и господин. Овде смо сви са истим циљем, да помогнемо малом Николи и ово није први пут да се укључујемо у акције Хуманитарне организације „Заједно за живот“, јер смо претходно куповали и дресове преко интернет аукција. Позивам све људе добре воље да помогну малом Николи у лечењу, укључивање у ову акцију био је наш мали допринос –, изјавио је Лукић који је понудио највећу цену за вечеру са тренером Партизана на интернет аукцији.

Тренер Партизана захвалио се донаторима који су лицитрали за вечеру са њим и напоменуо да је ово начин да екипа делује као тим, како на терену, тако и ван њега када је потребно у друштвено ангажованим акцијама,

Ово је велика инспирација, ја не требам ништа да кажем, оно што смо урадили је доста, свака реч је превише. Требамо дати подршку и помоћи, ово је мала ситница да би се урадило нешто веће. Мислио сам да је моменат да урадимо нешто веће и зато сам позвао целу екипу. Апелујем на целу јавност да помогне малом Николи и позивам људе да се укључе у акцију. Ми ћемо као породица и као тим наставити да будемо друштвено ангажовани и да помажемо колико можемо.

Једина нада за Николино излечење налази у болници у Ђенови, чији су лекари пристали да се ухвате у коштац са тешким тумором и компликованом операцијом којом се мора извадити тумор из грудног коша који је тик поред срца.

Након операције уследиће и трансплантација коштане сржи и имунотерапије које су јако скупе и цело лечење износиће 250.000 евра, што далеко превазилази могућности Николине породице и пријатеља.

Због тога је Хуманитарна организација „Заједно за живот“ покренула акције за лечење малог Николе, а након Тринкијерија, акцији се придружио и легендарни Жарко Паспаљ који је посетио Николу у одељењу болнице у Тиршовој у којој малишан проводи време због исцрпљујућих зрачења.

Николи можете помоћи донирањем на динарске и девизне рачуне који су отворени наменски за његово лечење и који гласе:

Динарски: 160-516443-31

Девизни ЕУР: 00-540-0004220.2

ИБАН: РС35160005400004220276

СWИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ

Такође најбрже можете донирати слањем СМС поруке са бројем 559 на број 3030 или путем линка е-донирај.

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ccc
Za toliko novca on ce da izigrava majku Terezu. Gde su rezultati momce sve bitne utakmcie odkad si dosao si pogubio.
Major,Kowalski,Rico,Vojnik
Najiskrenije se nadam da ovom zlu,potpisanom sa "ccc",odnosno nikom njegovom nece biti potrebna ovakva akcija humanitarne pomoci,da bi shvatio koliku kolicinu sramote,gluposti i gadosti je napisao. Nije on navijac fabrickog kluba iz Zeleznika,on je nesto mnogo gore,kada je mogao da napise ovakav komentar.
nemam pojma
Tip je navijač fabrčkog kluba iz sela Železnika. Tipičan mu je stil pisanja.
Прикажи још одговора
Zuk
Tako to rade smekeri.
Unoduetre
Svaka cast!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.