Почетна / Кошарка / Партизан

Тринкијери: Важан меч против Крке! Ренфро: За плеј-оф

Црно-бели су добили претходна два дуела, против Морнара у АБА лиги и Албе у Еврокупу, а сада желе да наставе низ
ФОТО: КК Партизан

Кошаркаши Партизана сутра у 15. колу АБА лиге дочекују Крку са жељом да упишу трећи утастопни тријумф и направе важан корак према плеј-офу регионалног такмичења.

- Веома је важно за нас да покажемо како смо у стању да играмо на врхунском нивоу два пута недељно. Овај ритам утакмица тако нешто од нас захтева и морамо да се прилагодимо. Крка је у ситуацији да јој је свака утакмица кључна, али ни нама није ништа мање важна, па очекујем добар дуел - изјавио је тренер Андреа Тринкијери.

Црно-бели су добили претходна два дуела, против Морнара у АБА лиги и Албе у Еврокупу, а сада желе да наставе низ.

- Утакмица против Крке је веома важна за нас јер имамо прилику да поправимо положај на табели и да учврстимо своју позицију у трци за плеј-оф. Такође, ово је добра прилика да на темељима победа из претходна два сусрета градимо нове успехе. Знамо да ће подршка у дворани бити сјајна и спремни смо да се боримо за победу - рекао је плејмејкер Алекс Ренфро.

Утакмица између Партизана и Крке игра се у суботу од 19 сати у дворани Александар Нуиколић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ccc
E vama dolazi tim koji vas je dobio u goste stoga puna hala jer je to vaš nivo i navijanje ako mislite da pobedite strašan tim Krke. Nemoj da posle bude da vas nismo upozorili na vreme.
Pigeon
Navijacemo onako kako samo mi znamo...bez kesa sa mokracom, drmanja koseva, svinjskih papaka, pp aparata...jer, mi smo INSTITUCIJA!
Nuls
Hvala ti do Neba sto pratis Partizan. Im vas milion i vise oji ste rasli uz KKP, a ti si jedan od njih.
Yugo
Idemo polako korak po korak do uspeha. A uspeh za one koi vole Partizan su trofeji-titule. A ja se nadam da ce ih ove sezone biti Triput vise nego prosle. Sretno u svemu tome i puno zdravlja svima kojima je Partizan u srcu. Pozdrav.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.