Почетна / Кошарка / Партизан

Драган Милосављевић ради у теретани

У финој атмосфери радили су сви црно-бели, заједно са последњим појачањем Миланом Мачваном, али и момком којег сви навијачи посебно једва чекају – Драганом Милосављевић.
ФОТО: Д. Жарковић

Партизан је део вечерњег тренинга уочи окршаја са Банвитом провео у теретани.

У финој атмосфери радили су сви црно-бели, заједно са последњим појачањем Миланом Мачваном, али и момком којег сви навијачи посебно једва чекају – Драганом Милосављевић.

Капитен Партизана се полако спрема за први меч после девет месеци. Неће још дуго чекати.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sakupljac minusa
Mislim da previše očekujemo od Gagija. Nisam siguran da će on toliko pomoći bar narednih 3-4 meseca ali nadam se da grešim dok ne uđe u top ritam i zategne se kao struna. Setite se samo prošle godine kad je došao Sale trebalo mu je bogme dosta da uđe u ritam ali zato kad je trebalo bio je najbolji.
JANJO
Samo malo stpljenja jesan solidan plej i prosecan centar ponovo smo stari dobri kk partizan
gavrilo
Biće to dobro kada se tim kompletira. Razumem da ne ide, ali ne razumem kada skoro sve tzv. "ničije lopte" izgubimo. Ne prihvatam malodušnost. Nas je uvek krasilo "srce na terenu". Jedva čekam povratak Gagija - primer pravog borca. Srećan povratak kapitenu Gagiju!!!!!
31.10.1991.
cuo sam da se pregovara sa sasom vujacicem!!!!!!!!!!!!!!
XXXL
E ovo je vec nesto.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.