Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан даље наставља без Банџе Сија, потписао бек Василије Пушица

Пушица остаје до краја сезоне, у својој сениорској сезони је у НЦАА имао просек од 17,7 поена, уз 3.7 скокова и 4.7 асистенција.
ФОТО: kkpartizan.rs

Некадашњи јуниор Партизана Василије Пушица потписао је данас уговор и задужио црно-бели дрес са бројем четири.

Некадашњи јуниор Партизана, данас дипломац Универзитета Нортистерн, Василије Пушица вратио се у редове црно-белих. Након завршеног колеџа, двадесттрогодишњи бек је задужио дрес Партизана са бројем четири. Уговор је потписан до краја сезоне, уз опцију продужетка сарадње након завршетка Супер лиге Србије.

У својој сениорској сезони, Пушица је у НЦАА имао просек од 17,7 поена, уз 3.7 скокова и 4.7 асистенција.

Повратком Пушице, комплетирана је и листа од 15 лиценцираних играча за Супер лигу Србије, којој су прикључени и јуниори, Лазар Стефановић и Лука Тарлаћ. Због повреде, у тиму који ће се борити за титулу националног шампиона неће бити Банџа Си.

Комплетна листа изгледа овако:

1. Никола Јанковић

2. Маркус Пејџ

3. Урош Трифуновић

4. Василије Пушица

8. Лазар Стефановић

9. Вања Маринковић

10. Огњен Јарамаз

12. Новица Величковић

15. Марко Пецарски

20. Душан Танасковић

21. Лука Тарлаћ

25. Раде Загорац

32. Алекс Ренфро

33. Стефан Јанковић

34. Џок Лендејл

41. Ђорђе Гагић

77. Алексеј Николић

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Skrenuo bih paznju na izuzetno mlade Tarlaca i Stefanovica. Tarlaca krasi izuzetna borbenost i igra pod kosem, dok je Stefanovic debeljuca ali sa zastrasujucim skok sutom. Sto se tice pisanja medija o dolascima slika je iskrivljena u vidu imena ali je tacna da ce klub imati mozda 2 do 3 kvalitetna stranca. Ocekuje se dolazak zrelih i agresivnih igraca i nekoliko talenata na probu.
Луциамо
Мало ме чуди да нема пажина?.. пажин пецарски Трифуновић Танасковић то је четворка која је искочила . Откуд одједном Стефановић и Тарлаћ пре пажина ?. Партизан је у преговорима са њим да потпише дугогодишњи уговор можда ту постоји разлог.у сваком случају доста младости има нека играју и покажу шта могу .
zorge @ Luciano
Sa Pazinom se pregovara da ostane. Ne bi me iznenadilo da ga "Misko" odvede u Megu.
Antonije
Mladima treba dati šansu, ali za utakmice protiv Zvezde Si je potreban. S obzirom da za njih neće igrati Regland, Perperoglu i Cirbes imamo realne šanse.
Belosevic @ Antonije
A ja? Mene si potcenio.
Zaboli me kad vidim Gagicevo ime
Bolje je cunj registrovati pre Gagica.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.