Почетна / Кошарка / Партизан

Мачван: Ко не може да се носи са притиском, може да ради у канцеларији

"После овог пораза више нема оправдања. Имали смо сјајну подршку са трибина. Ипак, потребно нам је и време, имамо младе играче који до сада нису имали важне улоге. Партизан није навикао да губи, нормално је да увек постоји притисак. Ипак, ко не може да се носи са притиском, може да ради у канцеларији"
ФОТО: Д. Жарковић

Кошаркаш Партизана Миленко Тепић рекао је да је његова екипа поново одиграла несигурно у данашњем поразу од турског Банвита, али да се нада да ће у наставку сезоне бити боље.

Опет смо имали празне минуте и спајали грешке... Успевали смо да им приђемо на пар поена, али су нас они ломили серијама. Банвит је квалитетан, а ми смо били несигурни, поново. Играли смо слабо у одбрани. Тешко је навијати за нас у овом тренутку. Верујем да ће, ипак, бити боље – рекао је Тепић новинарима после утакмице.

Партизан је у хали Пионир изгубио од турског Банвита са 77:61 у другом колу Групе Е Еврокупа и тако забележио пети узастопни пораз у свим такмичењима.

Најефикаснији у Партизану Милан Мачван, који је одиграо прву утакмицу од повратка у клуб, рекао је да нема оправдања за пораз.

После овог пораза више нема оправдања. Имали смо сјајну подршку са трибина. Ипак, потребно нам је и време, имамо младе играче који до сада нису имали важне улоге. Партизан није навикао да губи, нормално је да увек постоји притисак. Ипак, ко не може да се носи са притиском, може да ради у канцеларији – рекао је Мачван.

Словеначки кошаркаш Едо Мурић је истакао да се нада да ће црно-бели победити ваљевски Металац у наредној утакмици, за викенд у Јадранској лиги.

Жао ми је због пораза, у суботу нас чека Металац и то је утакмица где ћемо почети, надам се, серију победа и надам се да ће она трајати што дуже – навео је Мурић.

Он је истакао да није очекивао велику подршку навијача после серије пораза.

Навијачи су ме стварно одушевили, нисам очекивао овакву подршку упркос поразима. Они нам заиста дају додатну енергију, са њима је све боље. Позвали су нас назад иако смо убедљиво изгубили. Много нам је лакше да играмо код куће него на страни – казао је Мурић.

Партизан ће дочекати Металац у суботу у 19.00 у петом колу регионалног такмичења.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cane
kladionice objavile kvota za pobedu metalca 1,3
bo
slusaj cane fontane
mr
Dragi gospodine Mačvan, ja radim u kancelariji 12 sati 6-7 dana u nedelji, za manje od 400€, od tih para plaćam kiriju i račune i hranim i oblačim dete od tri godine. Pri tom radim za preko 400 komitenata, koji su ako zahtevni kao i moj generalni i njegov zamenik i zamenik njegovog zamenika. Ako je to što vi osećate kad ubacujete loptu u obruč za 10 mojih plata mesečno pritisak vi biste, kad bi ste radili moj posao u kancelariji samo jedan dan, verovatno završili na psihijatriji ili digli ruku na sebe. Molim Vas da ne poredite pravi posao sa time što vi radite, a i ne radite ga baš nešto dobro. Prijatan dan...
napor u kancelariji ?!?!
Kod tebe je problem sto ne mozes da kafenises uz cigaru za vreme radanog vremena,sto ne mozes da se setas za vreme radnog vremena i tebi je napor da presedis svih 12 sati na poslu.
heheheh
Zavukao si mu ga sa oprostenjem :) Ne uzimaj mu za zlo. On od malena baca loptu na kos. Ne zna za bilo sta drugo...
kikiriki
Imacete punu podrsku i dalje jer klub koji dominira ovim prostorima vise od decenije zasluzuje punu podrsku.Pa sta da kazu oni novoformirani sto su prvo ugaseni,pa onda privatizovani i nastupaju kao fabricki klub limarske industrije,koji ne znaju sta je titula,pehar/jedino kada ga otmu i polome/?Samo hrabro momci.Imate privilegiju koju mnogi sanjaju da radite sa DOKTOROM kosarke.Rezultat nece izostati.
VratiKonjuGlavu
Mačvan (e)....a ko je to ???
Goran
I u naredni 100 godina sve utakmice da izgubite, opet cemo da navijamo za vas, za nas Partizan!!! Procice i ovo, ipak smo velika porodica, manite ove ciganske komentare,mislim da ce za mesec dana odprilike sve doci na svoje mesto

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.