Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић: Мачван пропушта Игокеу, Павловић се враћа у Партизан?

Вујошевић је рекао да ће Милан Мачван пропустити утакмицу, док ће капитен Драган Милосављевић за недељу дана почети да улази у ритам
ФОТО: В. Марковић

Вујошевић је открио и да постоје шансе да се у екипу врати Александар Павловић, један од најзаслужнијих за освајање титуле прошле сезоне.

Волео бих да дође, постоје шансе, али то је више питање за њега, играчи се развијају а лакше би било уз „бејбиситерку – сликовито је објаснио Вујошевић.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sramotta
Pazi na sta je spala institucija - da svi , od Dv do internet navijaca moljakuju mesecima Pavlovica da se vrati....sramota.
Bojan
Fali ti Dule jedan dobar centar, obzirom da vise nismo dominantni pod kosevima kao ranijih godina. Sem toga odlaskom Lovernja i Muslija, nemamo vise skok, Milutinov i Gagic nisu ti igraci, a tesko je ocekivati nesto vise od Salica, koji je i prosle godine bio u timu Partizana, a nije iskoristio sansu. Slabiji smo dosta na centarskoj poziciji, obzirom da je tesko na spoljnim igracima da daju koseve, nemamo ni jednog Bogdanovica i Bertransa, koji su u svakom trenutku mogli da daju trojsku. To je realnost. Da i Pavlovic nam fali, daj Boze da se vrati, ali da li on hoce, obzirom da Partizan je vise nego slab za sva takmicenja.
Evo da i ja napišem nekoliko riječi na poznatu temu incidenta koji se desio posle utakmice u Izraelu.Da skratim, kratko rečeno poznatom treneru treba pomoći u specijalnim uatanovama.On to zasužuje,jer ako se to ne dogodi možda sledeći incident može biti fatalan.Shvatite ovo dobronamjerno,jer protiv njega kao privatne osobe nemam apsolutno ništa.
Joca
Idi muzi krave. Mani se Partizana i košarke. Vama smo dijagnozu davno postavili.
petar_pan
A u martu kad dođe Raduljica, šta ćete onda?
ja samo molim boga da se to desi. Onda ovima iz Zeleznika, niko ziv nemoze pomoci,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.