Почетна / Кошарка / Партизан

Тринкијери пред Цедевита Олимпију: Биће тешко, али то није ништа ново

Меч између кошаркаша Цедевите Олимпије и Партизана игра се сутра од 18 сати у дворани „Стожице“
ФОТО: В. Марковић

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч 4. кола АБА лиге против Цедевите Олимпије у Љубљани, рекао је да ће његов тим имати тежак задатак.

- Поново идемо на пут, овог пута нам је противник екипа која до сада нема пораз у АБА лиги. Веома су талентовани, а у свом саставу имају и велики број искусних играча, играча који су много пута играли за важне трофеје, освајали важне трофеје и који су играли Евролигу. Бице тешко, али то није ништа ново. Свака утакмица до сада нам је била тешка и то је нешто на шта морамо увек бити спремни - рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Крилни кошаркаш Раде Загорац истакао је да очекује другачију утакмицу од оне у Загребу у финалу АБА Суперкупа.

- Чека нас меч против веома искусног и квалитетног противника. Иако смо их пре месец дана у Загребу савладали, свесни смо да ће сутрашња утакмица бити у много чему другација. Имали смо прилику и против Приморске да осетимо шта значи нова утакмица против тима који сте недавно савладали, тако да је и то била нека врста опомене за нас, да будемо свесни шта нас чека и колико опрезни и концентрисани морамо бити у сваком тренутку сезоне - изјавио је Загорац.

Меч између кошаркаша Цедевите Олимпије и Партизана игра се сутра од 18 сати у дворани „Стожице“.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Volden, Tomas i Mozli su pun pogodak. Gordic je kicma zrele igre, a Novica suvo zlato. Jaramazu i Zagorcu treba i vremena i strpljenja da shvate da se zurbom udaljavaju od NBA i da se priklone strpljivom pristupu. Pejdz postaje ta trazena dvojka dok su Pejners i Parahovski sve dalje od Partizana. Ostali u rosteru do 12,Bircevic i Jankovic, moraju da podignu sposobnost ako zele da ostanu. Roster do 18 popuniti sa 6 mlada igraca. Mozda Jovanovic, Trifunovic, Stefanovic, Radovanovic, Miletic i Tanaskovic.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.