Почетна / Кошарка / Партизан

Тринкијери: Задар је веома важан после Венеције

Црно-бели после пет кола у регионалом такмичењу имају скор од три победе и два пораза, док Задрани имају учинак 0-5
ФОТО: КК Партизан

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да меч против Задра у 6. колу АБА лиге веома важан за његов тим после пораза од Венеције у Еврокупу.

- Играмо у граду који живи за кошарку, граду са фантастичном двораном и публиком која и те како уме да подржи свој тим у тешким тренуцима. Задар је почео такмичење на начин на који је почео и учиниће све да против нас створи неку искру која ће им преокренути сезону. Али и за нас, после изузетно лоше утакмице против Венеције, Задар је веома важан. Морамо са пуно више енергије да играмо - рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Црно-бели после пет кола у регионалом такмичењу имају скор од три победе и два пораза, док Задрани имају учинак 0-5.

Плејмејкер црно-белих Немања Гордић рекао је да против Задра никада није било лако играти, па и у сустрашњем сусрету очекује велику борбу.

- У Задру нам никада није било лако, очекујем да ће нас дочекати пуна дворана и веома мотивисан противник. Ми морамо одиграти пуно боље него против Венеције и из те боље игре пронаћи пут којим бисмо дошли до победе. И јединима и другима је овај меч веома важан, тако да очекујем велику борбу на терену - изјавио је Гордић.

Утакмица између кошаркаша Задра и Партизана игра се сутра од 18 сати у дворани „Крешимир Ћосић“.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Јави смо ми људи после само једног пораза почели смо да сумњамо у све .какав смо убитачан ритам утакмица и путовања нико не помиње .практично без тренинга само утакмице играмо .у после свих победа сви нас скаутирају максимално .и све више ће тога бити .наравно овај тим није савршенство колико пара толико музике .али показали су квалитет .имамо мали фонд играча плус што још имамо парахуски и пејнерс са који се нису доказали .волден се повредио и све је то за ротацију мало .треба нам још један бек шутер фали нема шта и незнам што не покушају да доведу КИЛПАТЕИКА ИЗ АМЕРИКЕ тај тип нам треба .а ову двојицу парахуски и пејнерс могу да замене са неким .све у свему добро је нисам се надао овоме али тешкоће тек долазе .видећемо докле можемо опасан ритам је наметнут треба издржати
Who
Pa jeste... Bog zna sta ce biti.
@ who
U oba slucaja informacije su zelje ili podmetnute zelje navijaca.
Прикажи још одговора
lazar matić
- Najskuplji cirkuzant na ovim prostorima.
zero
Trinki tanak si.
ćela@zero
Kako sada odjednom tanak ??? Koliko do juće bio je nabolji izbor jsd kk prošlost ???
plata?sitnica!
Sve manje imam poverenja u ovoga.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.