Почетна / Кошарка / Партизан

Партизан пустио Милетића у Борац

Млади центар парафирао уговор са Чачанима
ФОТО: И. Веселинов

Сада је и званично! Душан Милетић играће у Борцу до краја сезоне.

Да се подсетимо млади центар је из краљевачке Слоге дошао у редове црно-белих, потом је био позајмљен Борцу, али по жељи људи из Партизана вратио се у Београд.

Вулић прешао у Игокеу

Игокеа ће сутра дочекати ФМП у појачаном саставу. У Лакташе је из Новог Пазара стигао Милан Вулић (28, 196).

Искусни бек је у досадашњем делу АБА 2 имао просек од 17,2 поена и 4,2 скока, али га посебно карактерише игра у одбрани. Већ неко време је тренирао са Игокеом, да би јуче званично парафирао уговор.

У каријери је играо још за: бањалучки Борац, Слободу из Ужица, Слогу из Краљева, ЦСМ Букурешт, Златибор, Спартак…

Милетић ће бити на располагању Марку Мариновићу и стручном штабу Чачана, за КЛС дерби Борац – Динамик, у недељу од 18 часова.

Очигледно да Борац свим силама жели пласман у АБА лигу па је и Милетићев долазак скопчан са том намером. Председник Партизана Остоја Мијаиловић дао је зелено светло за Милетићев долазак у Борац и после утакмице са Виртусом млади центар се спаковао и кренуо пут Чачка.

Тренер Борца Марко Мариновић је у више наврата изјављивао да су му потребни центар и још један, два кошаркаша, пошто су играчи уморни због великог броја утакмица које Чачани играју на два фронта. Борац је први у обе лиге КЛС и АБА 2, а лидерску позицију на Јадрану додатно је учврстио убедљивом победом над МЗТ-ом.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Che
Miletic nije petica. Njemu je potreban razvojni trener, a to Trinkijeri nije.
zorge
Umesto Bircevica i Pejnersa, trebalo bi dovesti Raduljicu i Djordjevica iz FMP-a..
zero
Pejners i Bircevic neupotrebljivi.
???
kako ce ovo dete drugcije igrati pored legije stranaca? e moj kkp, kad ce ovi momci da se razviju ako nemaju jake utakmice
Željko Pavlović
Bravo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.