Почетна / Кошарка / Партизан

Млади бек Партизана на НБА и ФИБА кампу „Кошарка без граница“

Јуниор црно-белих се нашао међу 64 одабраних младих кошаркаша и кошаркашица из 34 земље
ФОТО: КК Партизан

Млади кошаркаш Партизана Стефан Тодоровић биће учесник овогодишњег НБА и ФИБА глобалног кампа „Кошарка без граница“.

Јуниор црно-белих се нашао међу 64 одабраних младих кошаркаша и кошаркашица из 34 земље.

Престижни камп одржаће се у оквиру НБА „Ол-Стар“ викенда, од 14. до 16. фебруара у Чикагу, где ће се окупити највећи кошаркашки таленти из целог света.

Тодоровић је рођен 2002. године, висок је 201 центиметар и игра на позицији бека.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Гледао сам га против јуниора звезде и може се видети следеће делује анатомски кошаркашки дуге руке висина идеална али морам рећи следеће параметри младим играчима морају бити Ђорђевић Даниловић Паспаљ Дивац кукоч рађа и остали сваки на својој позицији овај момак са 18 год и 201 висином требало би га упоредити са Даниловић у 18 год и онда извући закључак шта може и колико .Даниловић је у његовим годинама играо сениорску кошарку и то бивше југославији још какву дали овај Тодоровић може да игра сад сениорску кошарку кад ни код јуниора не одскаче толико а ако узмемо Трифуновића који је мало старији од њега једва успева да се избори за који минут можда ће и успети .зато он момку предстоји велики физички рад да би иоле могао да игра сениорску Србски кошарку а камоли европску зато не треба правити фаму од тога што иде у Америку .тамо ће га дочекати вршњаци који скачу и који трче као да су од гуме и плус што трипут брже мисле него ми са Балкана ми смо још прва индустријска.генерација ..
moma52
Ranije sam saznao da ide u Ameriku i tek nakon toga sam gledao derbi omladinaca.Naravno posebno sam obratio pažnju na njega,ali svi su mi nekako tanki,visoki i slabašni fizički. Stefan me nije nešto posebno oduševio i po meni Radovanović je pokazao više znanja i smatram da će postati veliki igrač.Ovo ostalo ne bih komentarisao,jer u tim godinama očekujem veću tehničku obučenost,a za snagu ima vremana.Isti je slučaj i sa Zvezdom,mada oni imaju 2-3 fizički dominantnija igrača.
@ Pera
Taj se razvija u visoko krilo.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.