Почетна / Кошарка / Партизан

Парахоски "ударио" по Тринкијерију

Белоруски центар је имао неславну епизоду у редовима Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Стигао је у Партизан као појачање, наиграо се није, а и за то што је играо Белорус Артјом Парахоски није се прославио.

Зато је 20. новембра 2019. клуб из Хумске са њим раскинуо уговор, приде бившем центру Лијетувос Ритаса, Макабија, Нижњег и Хапоела исплатио једну и по плату, око 75.000 евра.

Сада је за 15min.lt Парахоски нашао кривца - тренера Андреу Тринкијерија:

- Био сам забринут пред одлазак у Партизан, јер се сећам како се према мени односио у Кантуу. Извинио се, рекао ми да тада није био управу. Прихватио сам његове речи и оставио све у прошлости, одлучио сам да се преселим у Београд.

Прича се по Белоруса неславно завршила, сада је у Стразбуру.

- Питам се зашто ми је то урадио поново? Нисам разговарао са њим откако сам напустио тим, а он није причао са мном пре него што сам отишао. У медијима се причало да нисам био спреман за припремни период. Мислим да му је било потребно да нађе изговоро пред медијима за ту одлуку. Верујем да су разлози дубљи од моје неадекватне припреме за сезону.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Севера део
Значи,50.000 месечно.А, овдашњи "познаваоци прилика" су писали да игра за упола мање.
Севера део
Ма,све је тако....
zorge @ severa deo
Istina je da je Parahovski bio najskuplja investicija Partizana. Istina je da je njegov mesecni iznos bio 40 000 evra, ili nesto malo manje. Iznos od 75 000 napisao je novinar,a Mijailovic nakon raskida ugovora nije zeleo da bude precizan. Zakljucak je da je on bio veliki promasaj trenera i sportskog dela. Neigranje i sada ovo pokazuju i nesto sto do sada u javnost nije bilo prisutno..U CZ Simanic prima 20 000 evra mesecno vec tri godine.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.