Почетна / Кошарка / Партизан

Вујошевић: Банвит је добар тим, помоћ судија, коју су имали у Београду и овде, њима није потребна

Партизан НИС је у 7. колу Еврокупа изгубио меч након продужетка. Стратег српског шампиона казао је да у одлучујућим моментима нису пронађена најбоља решења у нападу:
ФОТО: КК Партизан

- Банвит је добра екипа која има свој препознатљив начин игре и није случајно што су први врху табеле. Мислим да смо одиграли квалитетан меч. У одлучујућим моментима када се утакмица ломила, онда када је било најважније, нисмо нашли најбоља решења, пре свега, у нападу. Банвит је толико добра екипа да помоћ коју су имали од судија и у Београду и овде, њима заиста није потребна и никоме не служи на част - констатовао је шеф струке клуба из Хумске.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bato
Bravo maestro,rastemo iz dana u dan!Rađa se ponovo šampionski tim!
Bojan
Ne treba Banvitu pomoc, ali ne treba ni nama, jer nemamo tim za vece domete ove sezone. Trebamo graditi tim za naredne godine, kada mozemo opet na isti nivo koji smo imali proslih godina. Dobro bi bilo da udjemo medju sest u ABA ligi, mada i ispod sestog sa ovim timom nije sramota.
ćela
Opet taj Vučić i Vesić, nameštaljka 100% """"""
bo
celo, celo, idi nadji neki novi klub nece ti dugo ovaj fmp
Zuk
Duleje potpuno u pravu.Kako se sudi Partizanu i u Beogradu i na strani ,to je jednostavno sramota.Dvostruki arsini koje su sudije imale ,narocito u odsudnim trenutcima dosli su do izrazaja.U samoj zavrsnici Dalo sutira za trojku, biva fauliran i umesto tri slobodna bacanja , dosudjen faul Da;ou i slobodna bacanja zadomacine.Preslikana je i situacija kad je Andric fauliran a ono faul za turke i slobodna bacanja.Stvarno velika sramota, naravno za nekog ko ima casti ali ove sudije to nemaju.
XXXL
Navedi nekad neki normalan razlog za poraz,a ne uvek da spominjes sudije.Napravio je Tepic korake kad je imao onaj sut za pobedu,pa sudije nisu reagovale.Budi nekad realan.
bo
prvo procitaj panteru pa komentarisi, rekao da je glavni uzrok slaba resenja u napadu, a sudjenje je katastrofa bilo i ovde i tamo, ako u opste gledas utakmice i bar malo se razumes u kosarku

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.