Почетна / Кошарка / Партизан

Председник Мијаиловић већ зна име новог тренера Партизана

Промоција новог стратега најављена је за наредну недељу
ФОТО: И. Веселинов

Данас се Партизан званично споразумно растао са тренером Андреом Тринкијеријем.

Ко ће бити нови стратег, председник Остоја Мијаиловић очигледно већ зна, пошто је заказао промоцију.

- Током следеће недеље, организоваћемо конференцију за медије на којој ћемо представити новог тренера Партизана - најавио је први човек црно-белих из Хумске Остоја Мијаиловић.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Mislim da bi, Scepanovic ili Milojevic na dugi rok, bili najbolja reesenja , uz prikljucivanje Dude Ivkovica. I "Scepa" i "Miloje" su kudikamo jeftiniji od Trinkijerija, pa bi Dudi, pod stare dane, plata od 2500 evra mesecno, bila rekreativno-korisna kombinacija.
Dule "Grobar"
Brate, znas li ti koliko Duda Ivkovic ima godina?
straja
Da da tek da ima za ice i pice!!!...a mozda onako iz ljubavi..aha tek da mu vreme prodje aha!!
I.G.
Ово нисмо могли да предвидимо, а самим тим ни да спречимо тренеров одлазак. Сада, избором тренера, можемо заиста да покажемо од чега је наша управа и какве су амбиције клуба. Тренутно су слободни Жељко Обрадовић и Светислав Пешић. Оба ова тренера би се прошетала АБА лигом и Европом. Затим, мислим да је без ангажмана и Владе Ђуровић и још пар искуснијих стручњака тог калибра. Нису ни они заборавили кошарку. Тек онда на ред могу да дођу млади и још неафирмисани тренери. У ову групу ми спада и Владо Шћепановић (иако је он можда један од најбољих из те групе).
Dule "Grobar"
Pesic ima 71 godinu, a Vlade Djurovic mozda i 72. Ako su njih dvojica u tom zivotnom dobu, Duda Ivkovic je blizu 80 godini. Obradovic (Zoc) odmara ovu godinu sto je logican potez od njega, narocito ako se ima u vidu da ce takmicenja biti igrana u cudnim okolnostima zbog ovog koronavirusa. Tesko da bi iko od prve trojice pomenutih mogao da preuzme kluopu "Partizana" jer su to treneri koji kostaju 2-3 miliona $ po sezoni. 2500 $ mesecno Dudi Ivkovicu? Pa on priblizno toliko mesecno trosi na svoje golubove. Jesi li ti video nekad njegove golubarnike? Kostaju bar kao jedna garsonjera u Beogradu.
zorge
Partizan ne dovodi Marbla iz Virtusa jer nema para. Informacija je iz poznate kuhinje, sa ciljem prikazivanja kako KKP nemilice trosi novac.. U isto vreme CZ ima odresene ruke, to je dokaz sta je Srbija izabrala..
JEDAN ČOVEK SE PITA ZA SVE
Šta ako je Ostoji jasno stavljeno do znanja da trener mora otići iz kluba, kao što je morao i Dule?
Луциано
Па зашто су га онда доводили ?
Dzo istina
Polako ali sigurno idemo ispod proseka! U sledećoj sezoni ćemo biti medju najslabije plasiranim ekipama euro kupa. Eventualno 3-4 pobede. Zivi bili pa videli!
Луциано
Исти тим тренер ће бити шћепа и што неби било слично .и све што је било прошле год.било је изненађујуће и победе на страни а и одиграли су врхунске утакмице против вируса будућности уведе биће тога опет .а шта рећи за Цигане мењај три тренера мењај играче и да није било короне сад би играли фибину лигу шампиоба .само се очајава а још ни припреме нису почеле .треба потписати Гордића а ако он неће у реду има ко хоће .и он се води као странац треба нам један центар типа као МОЗЛИ и то је то .ако оде бирчевић ту је онај јовановића ту је и Николић биће партизан добар .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.