Почетна

ФАТАЛНИ НОВАК: Пантери побеђени у Железнику

Многи би помислили да ће у мирном темпу две екипе са врха КЛС спустити завесу на 19. коло. Ипак, када на једној клупи имате амбициозног Милана Гуровића, а на другој темпераментног Душана Алимпијевића добијате два тима која кидишу на победу.
ФОТО: Д. Жарковић

ФМП – ВОЈВОДИНА 73:76 (20:10, 20:27, 18:19, 15:20)

Железник. Гледалаца: 300. Судије: Војиновић (Нови Сад), В. Јевтовић и Прпа (Београд).

ФМП: Човић 9, Мићовић 11, Стојановић, Ђукановић 20, Лазаревић 9, Добрић 5, Пековић, Гудурић 8, Симанић, Радовановић, Остојић, Штурановић 11.

ВОЈВОДИНА: Јовишић 11, Новак 11, Врбаски, Чампара 10, Поповић, Матић 3, Шешлија 14, Бурсаћ 7, Бранковић, Раденовић, Јеремић 9, Грубор 11.

 

Оба тима желе да прегазе противника, а након прве четвртине деловало је да је ФМП далеко ближи том циљу. Лепо распоређени поени са читавим ростером који је давао допринос, а предност из минута и минута расте.

Када у предграђе стиже тим који је до протеклог кола био једини који је скинуо скалп ратницима ФМП-а онда је јасно да ни 25:15 не значи много.

Трио Јовишић, Шешлија, Чампара проналази сваку пукотину, усијала се рука и са спољних позиција, а Јован Новак даје тројку уз звук сирене за мирнији одлазак у свлачионицу.

Ни продужена рола из првог полувремена Ђукановића није била довољна да се поново стекне вођство. Новак потпуно затвара главну иглу у нападу ФМП-а Филипа Човића.

У игри нерава управо Човић први губи живце и заједно са Гудурићем напушта паркет због петог пенала. На све то надовезала се и повреда Добрића па је са изостанком Стојановића деловало да је немогуће избећи пораз.

Новак преузима одговорност и две секунде пре краја са једне ноге д проналази дно мрежице. Имао је ФМП времена да узврати ударац али шут Мићовића не пролази кроз обруч.

СЕМАФОР 19. КОЛА КЛС:

ФМП - Војводина Србијагас 73:76

Играно раније:

Тамиш – Јагодина 78:75

ОКК Београд – Спартак 80:66

Напредак Рубин - Вршац Свислајон 50:77

Константин - Смедерево 1953 101:56

Борац – Слога 88:72

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ajzak
Mali Vesnin Fica 8 poena index 9, igra 40 minuta, nema sta igracina kakva se retko radja!.
xaxa
Šta je to, oba FMP-ja se raspadata....
Apis
Za neznalicu xaxa, skraćenica predstavlja fata-morganu pamćenja. Bolest nije opasna za zdravlje, ali godinama dugo traje
Arsen
Momak xaxa ima epileptični napad i halucinacije misleći da ga stalno ga progoni FMP. Ova skraćenica za njega je neka šifra koju stalno spominje
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.