Почетна / Кошарка / Репрезентација

Светислав Пешић: Могу да помогнем Србији!

Трагом Журналовог текста о потенцијалном повратку трофејног стручњака
ФОТО: ЕПА

Прича о потенцијалном преузимању репрезентације Србије од стране Светислава Пешића, објављена у Спортском журналу дан раније, наравно да се није завршила на томе.

Српски и европски медији су се ускомешали, тражиле су се реакције и наставак ове идеје која из магле полако почиње да добија обрисе.

- Мени није потребна никаква промоција. Ја сам увек спреман да помогнем, а то могу и на друге начине – поручио је Пешић онима који су га „добили“. - Могу да помогнем, не само нашој репрезентацији, него укупно српској кошарци.

Човек који је овој држави као селектор последњи донео зланту медаљу  са Светског првенства у Индијанаполису 2002. године – додао је да је тренутно на одмору.

Нико не мора да чита између редова да би схватио да трофејни стручњак није прецртао план да се врати на клупу репрезентације која има потенцијал за велика дела, али која из бројних разлога неће учествовати на Олимпијским играма. На крају крајева, због тога се и помиње повратак Пешића.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zero
Moze, ali da igras bez Jokica, Bogdanovica, i svih povredjenih koji nisu igrali protiv Italije.
Analitičar
ahahah... Šta kažu stručnjaci hoće Kokoškov ostati selektor?
ahahah
Zasto?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.