Почетна / Кошарка / Репрезентација

Даниловић: Било је прихватљивијих начина за решавање овог проблема

Председник КСС је нагласио да је најбитније да цела нација стане иза играча и репрезентације
ФОТО: М. Рашић

Предраг Даниловић, председник КС Србије упитан је за своје виђење одлуке Светислава Пешића да у тиму не буде Теодосића. Искористио је прилику да нагласиважност подршке репрезентацији.

- Селектор је разјаснио неке ствари. Лично, мислим да је можда постојао прихватљивији начин за решавање овог проблема, али та прича је завршена. Ми се окрећемо утакмицама које следе, оно што је битно је да имамо мир у екипи, као што га имамо и да цела нација стане иза ових момака и репрезентације Србије – рекао је Даниловић, новинарима у Београдској арени.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

hronicar
Divac,Bodiroga,Stojakovic,Gurovic,Jaric itd, pa ko ne bi bio prvak sveta sa ovim igracima a ispada da je Pesic kao selektor zasluzniji od njih. Prevara je to velika...ali Pesic je eto zasluzan sto je isterao Radmanovica jer je u ruci drzao bananu.I sada Pesic hoce da poentira praveci tzv.slucaj Teodosic a moglo se sve konstruktivno i mirno zavrsiti.
Frojdovac
Ovome nije mjesto tu gdje jeste. Uspjesno radi u savezu sta je radio u Partizanu. Znamo za uspjehe i zaostavstinu kao predsjednika...
Kari
Kad nam Kari donese zlato, onda ces pojesti svoj komentar. Trener zna najbolje a ti nisi trener. Sto se tice Saleta Iracionaleta, da je valjao ne bi popio otkaz u Bajernu. Nemoj zaboraviti da se samo rezultat vrednuje u ovom sportu nema mjesta za emocije.
qre
Možda je postojao bolji način za oproštaj od Tea, ali ako je on insistirao na kapitenskoj funkciji i max minutaži - a nije spreman kao ostali igrači... Veliki je Teo, ali niko nije veći od reprezentacije...
Dragan Lo
Vidi, Teo jeste svet za sebe, poseban košarkaš. No, Teo je niko i ništa sa aspekta ostvarene karijere i trofeja u odnosu na tog nekog Pešića ili Danilovića. Kultura košarke kao kolektivnog sporta, u vreme Danilovićeve karijere recimo, bila je svetinja. Danas, ovaj sport preobratio se u individualnu statistiku.
sportista
Slazem se sa Danilovicem da je bilo prihvatljivijih sredstava da se rese nastali problemi . Kako ste vi gospodine lako prelomili da se smeni selektor Djordjevic posle petog mesta na svetskom prvenstvu a ovo sta je ucinio Pesic i po nacinu i po sustini nikada niko nije ucinio.Pesic je ovo ucinio direktno protiv sporta i na neljudski nacin.Tek ce nastupiti negativne posledice, cudno je da toga mnogi nisu svesni.Pesic stalno istice,ne bez ponosa, da svi njegovi zive u Nemackoj,sin mu je direktor Bajerna i preko njega je smenio Djordjevica sa mesta trenera a sam Djordjevic je dao saopstenje kako je smenjen na prljav i neshvatljiv nacin,nesto slicno sadasnjem metodu sto je Pesic ucinio u reprezentaciji.A evo i Lucic postaje kapiten umesto jednog Teodosica.Pesic treba da shvati da nije ovde Nemacka.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.