Почетна / Кошарка / Репрезентација

Марјановић: Надам се да ћу бити међу 18 играча који ће почети припреме

Бобан Марјановића је играч са највише дабл-дабл учинака у Евролиги, био је неприкосновен по броју индексних поена, изабран је у идеалну петорку европског елитног такмичења и најкориснијег играча плеј-офа АБА лиге
ФОТО: Н. Неговановић

Центар Црвене звезде Бобан Марјановић обележио је текућу сезону коју ће памтити по још једној, како сам каже фантастичној ствари, позиву под заставу.

Пресрећан сам, то је још један, сигурно најслађи доказ да сам на добром путу. Много је лепо када добијеш потврду да си међу најбољима које Србија има. Шта друго да кажем, осим да се надам се да ћу бити међу 18 који ће почети припреме – искрен је Марјановић.

Позив Ђорђевића на неки начин заокружује повратак Марјановића на велика врата. Последњи пут у државном дресу је био на ЕП у Литванији, када практично није ни играо.

Убрзо после тога постављало се питање и коко ће се развијати његова каријера. А, данас су све гласнији заговорници теорије да је НБА његова наредна станица.

Да будем искрен, нисам размишљао о томе на тај начин. Али, веза сигурно да може да се направи. Понавља, надам се да ћу бити и на списку играча који почињу припреме. Рад са нашим најбољим играчима, под командом селектора Ђорђевића би за мене представљало велику сатисфакцију за уложени рад и потврда квалитета. Државни дрес са собом носи посебну драж.

Црвена звезда на ширем списку селектора има петорицу репрезентативаца. Поред Марјановића, ту су Калинић, Јовић, Дангубић и Митровић.

Много нам значи тај податак, то је велико признање за све у клубу. Али, уједно и велика обавеза да наставимо са квалитетним радом.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

box
ne brinem ni za koga u dresu reprezentacije dok je sale djordjewic selektor. to je stara skola koja je znala kako se grade odnosi izmedju partizana i zwezde.da ne spominjem jugoplastiku i cibonu.....to je bilo sportsko witestwo i sale djordjewic je bio ucesnik toga. dakle,on bira i ne sumnjam u njegow izbor. sto se mene tice mogu ga postawiti i na funkciju selektora fudbalske reprezentacije. delija
Debeli
Bobi je trom i najvise sto moze , to je da zauzme mesto Raska Katica u epizodnim ulogama.Pa zar nije selektor najavio kakvu kosarku zeli da igra.....Bobi se u tu koncepciju NE uklapa.
bolje je tako
Nema na cemu, i drugi put... jer ostrascenim navijacima jednog kluba treba uvek i na svakom mestu drzati lekcije iz kosarke.
Mirko
Ubo' si u centar majstore! Svaka čast na objašnjenju.
Прикажи још одговора
bo
on je i prosle zasluzio prije stimca i katica
SAKII
Grobar sam, al treba biti covek i reci da je Bobi zasluzio da ide na evro. Trenutno je najbolji centar koga Srbija ima i sa njim se dosta moze postici na prvenstvu.
Pavlović Saša
Pa naravno daće da pozove MAČVANA,neće valjda ovog....
Mirko
Jok, tebe će, al samo ako se vratiš sa pecanja.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.