Почетна / Кошарка / Репрезентација

Марјановићу стављена чизма, коначна одлука у уторак

Кошаркашки репрезентативац Србије Бобан Марјановић обавио је први преглед у САД, којим је установљено да нема прелома ноге, али да постоји оток, рекао је његов менаџер Миодраг Ражнатовић.
ФОТО: Твитер/Миодраг Ражнатовић

Ражнатовић је на свом Твитер налогу написао да ће коначна одлука о томе да ли ће Марјановић играти на предстојећем Европском првенству бити позната у уторак.

Марјановић је обавио први преглед у Лос Анађелесу. Нема прелома, ни трагова прелома, али му је речено да постоји велики оток. Сутра путује за Сан Антонио. У уторак ће га прегледати најеминентнији амерички доктор за ову врсту повреда, који ће само због тога долетети у град. Коначан одговор ће бити познат у уторак. Бобију је нога стављена у чизму, како би се штитила од напора, а све у циљу смањивања отока – написао је Ражнатовић.

Српски центар је раније ове недеље напустио припреме репрезентације Србије, пошто је Сан Антонио тражио да Марјановић хитно отпутује за САД на додатне медицинске прегледе. Тај захтев НБА клуба уследио је након изјаве Велибора Радовића, помоћног тренера Црвене звезде, који је рекао да је Марјановић током финалне серије плеј-офа са Партизаном играо повређен.

Све информације из претходних твитова добијене су директно од Бобана Марјановића. Руководство Сан Антонија ће се огласити по добијају коначног медицинског мишљење – додао је Ражнатовић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nikokao ja
sliku koju je misko r. postavio na tviteru je slika za cirkus. neverovatno koliko smo iskreni, posteni i pametni...
bo
da li je zavera ili ne to se nece saznati, ali zasgo zvezdin trener to izjavio, a ne nakon zavrsetka sezone!?
burekj
Djordjevicu,mnogo si se rano izleteo da ides na zlato.Steta za reprezentaciju ako Bobi nebude mogao da igra ali vraca ti se za NEPRAVDU koju si ucinio prema Milanu Macvanu.Nista bolje neces proci ni u Panatenaikosu.A ti i dalje budi pun,prepun samog sebe...
Šumadinac
Koju nepravdu čoveče božij kako da igra pored Ercega i Bjelice jel si ti čist ili misliš da je Mačvan zaslužio da sa 26 godina koliko ima igra po 3-4 minuta posle sezone u kojoj je igrao 30 minuta po utakmici ??? a što se tiče toga kako će da prođe Đorđevič kad je sa Simonovićem i Birčevićem osvojio srebro samo čekaaj i gledaj šta će sad da radi i pucaj od muke!!!
srle
u ruku nosi patiku, a ovamo se stavlja cizma za slikanje.. zavera obicna
Šumadinac
Vala ne dao nam bog igrače u NBA ligi, šta umišljaju Amerikanci više nije mi jasno potpisao jednogodišnji ugovor i mogu sa njim da rade šta hoće..MARŠ BRE ! Miško da je neki menadžer stavio bi klauzulu da mora da igra za reprezentaciju ako želi tj da moraju da ga puste !! Bobi bojkotuj Amere neće ti toliko značiti jedna sezona u NBA doći će na kolenima da te mole kad ih budeš napunio u Riju !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.