Почетна / Кошарка / Репрезентација

Ђорђевић отказао други меч са Мађарима, чека се Марјановић

Друга, затворена, тренинг утакмица са Мађарском у Крањској Гори није одиграна. Одговор зашто понудио нам је Јовица Антонић, помоћник селектора Александра Ђорђевића
ФОТО: Д. Жарковић

На идеју да одиграмо две утакмице дошли смо када смо мислили да ћемо на располагању имати 18 спремних играча, па да им поделимо минутажу. Међутим, Марјановић је у САД, имамо тројицу играча са лакшим повредама, Теодосића, Ерцега и Милосављевића, док Бјелица тек почиње да тренира и не би било у реду да оптеретимо 13 играча да за мање од 24 часа играју две утакмице.

Одлагање меча није променило ритам рада. Пре подне је било слободно, у 18 сати су играчи имали тактички тренинг у дворани Витранц.

Све осим одласка Марјановића у САД на додатне прегледе смо могли да претпоставимо. Да ће бити лакших повреда, да ће Бјелица касније да се укључи у рад због НБА правила о 45 дана. Да ће неки играчи због потписивања клупских уговора на дан-два морати да нас напусте...Међутим, оно што смо планирали да пређемо смо урадили.

У уторак би требало да се зна статус Марјановића. Да ли ће Србија моћи да рачуна на њега на Европском првенству.

И ми са нестрпљењем ишчекујемо вести. Сигурно да није исто са њим и без њега, али да коначно знамо на чему смо – завршио је Антонић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.