Почетна / Кошарка / Репрезентација

Ђорђевић: Појединци морају одлучније

Селектор је упркос победи (95:88) над Словенијом у Бањалуци имао доста критике на рачун одређених играча
фОТО: Д. Жарковић

- Морамо да исправимо неке детаље. Поједини играчи могу много боље, неке техничке и индивидуалне ствари морају да буду по аутоматизму, што је јако тешко научити у кратком времену. Потребна је још већа одлучност и агресивност код спољних играча, чак и код неких који су били у екипи прошле године. То не сме да се понови. Неки морају да схвате да првенство брзо почиње и да имају другачију улогу него у клубовима, а мени је потребна њихова апсолутна посвећеност и агресивност која у неким моментима не постоји, или недопустиво пада.

Онда је селектор и похвалио:

- Задовољан сам појединачном игром Бјелице, Ерцег се враћа, Радуљица је добар офанзивно, али не и одбрамбено. Кузмић је добро играо. Били смо лишени услуга заменика капитена Стефана Марковића који нам је недостајао због атипичне игре Словенаца са малим играчима. Били смо у проблемима, на шта смо одговорили мушком и тврдом игром.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

prle
eto, u komentarima nekih ranijih tekstova sam rekao da ce dangubica i stimca vratiti kuci i desilo se. ne radi se o kosarkaskom znanju vec se vidi kako pravi tim. partizanovi igraci imaju protekciju. valjda je to ovde normalno ali sece granu na kojoj sedi. voleo bih da gresim ali to se retko desava. vodi mlitavog milutinova koji vise nikad nece igrati u reprezentaciji a ne vodi stimca koji je paljevina i u stanju je da popali celu petorku i da svi prorade i polude. vodi milosavljevica koji je postan i dobar igrac ali bio je povredjen i nije perspektivan. maksimum je dao u partizanu i uspeo je nekako da nadje inostrani aganzman ali to je sve. dangubic je perspektivan i mogao je da proradi na prvenstvu i kao kalinic postane jos bolji kosarkas ali djordjevic verovatno ne zeli da razigrava zvezdine igrace. voleo bih da gresim ali kazem, retko se desava. pozdrav, bez ljutnje ...
prle
i jos nesto. zvezda je bila prvak evrope u fudbalu i sta vi sad pricate i pravite se vazni. partizan nece nikad biti prvak evrope u fudbalu a zvezda ce biti u kosarci. to i vi znate ali necete da priznate.
prle
sa zvezdom je bolje da napravi uspeh. zvezda je najveci klub u srbiji i ima najvecu armiju navijaca. vi samo navijate za partizan pa tako pricate i vredjate. klub vam je malo posrnuo i treba to dostojanstveno da prihvatite ili jos niste to shvatili. covic je napravio odlican posao i ne postoji covek koji bi bolje radio od njega. da nije poceo da radi u zvezdi, vi bi i dalje puni sebe i partizan bi verovatno opet bio prvi. ovo je sport. nemojte da se nervirate. godina tek pocinje. ako sad izgubite zivce sta cete raditi u toku godine kad izgubite od zvezde. samo bez gordosti i uzdignute glave prihvatite realnost. zvezda se vratila iz otpisanih a partizan je otpao kao malter. pozdrav.
Prle se nalupetao
Prle vidi se da veze nemas o kosarci, samo su ti klubaske boje bitne. Koliko ti uopste imas godina, 12 ? Treba da sazrez i razmislis prije nego napises glupost vecih razmjera.
prle
nije mi jasno sta imate protiv covica. svojim znanjem i radom je uspeo da od posrnulog kluba napravi dobrog i stabilnog evroligasa. dobar rad prosle godine je doveo do toga da prodaju kalinica i bobija i lepo zarade. sada je zvezda bolje organizovaniji klub od partizana i ima mnogo bolju ekipu. covic odlicno radi i to treba postovati.
Prle
Ali partizan nema nikakvu fudbalsku tradiciju. Nema uspehe.
Deki
Naravno da imam protiv onih koji sa državnim parama prave rezultate bilo o kom klubu da se radi.Što Čović ne napravi sa FMP takav tim? Zato što neće država da daje lovu FMP, već Zvezdi. Za fudbal već je malo teže, jer treba mnogo love, mada i ovako se dosta daje, 6 milki (Gazprom i Telekom). Lako je kad se ima para. Podvig je kad VK Partizan osvoji u sred Italije protiv Posilipa sa decom, kad FK Partizan igra Evropu a uloži 0 din. za pojačanja , kad KK Partizan sa 2-3 miliona ode na Final four. Znači znanje i rad.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.