Почетна / Кошарка / Репрезентација

Антонић: Не знамо колико ће моћи Богдановић

Ђорђевићев сарадник у стручном штабу репрезентације Србије Јовица Антонић осврнуо се на поједине проблеме везане за тим
ФОТО: Д. Жарковић

- Могао би да буде велики проблем то што ни једну припремну утакмицу нисмо одиграли у комплетном саставу и пробали оно што смо планирали. Не знамо колико ће моћи Богдановић, с обзиром на проблеме са леђима, значи да ситуација није чиста. Још раније смо остали без Марјановића, па је тактика морала да се мења. Значи, морамо да се скупимо, да видимо стање оних који су се враћали из повреда – казао је члан стручног штаба репрезентације Србије Јовица Антонић.

Потом је Антонић закључио:

- Морамо да видимо где смо и колико смо јаки када смо заједно. И да се стабилизујемо око индивидуалних задатака, смањимо број пропуста, који су последица концентрације, ангажовања и дисциплине без обзира на време проведено у игри.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

a ha
Koliko će moći..ja promukoh od komentara da je BOGdan prosek i da neme veze sa tim koliko će moći..od ne može više od proseka u bilo kojoj ozbiljnoj ekipi (i reprezentacija je ekipa)...ostavite se Vi 120 slobodnih bacanja...kod nas je cirkus sa sudijama...ko je gledao tursku ligi i EL mogao je da vidi koliki je domet...dvaput zvezda u sponu..kad će više gore..evo ja mu želim da to bude na prvenstvu, ali sumnjam...
joco
ako ne može neka ne ide a voditi njega i milosavljevića koji je takođe rovit je rizik,bolje onda neka ide dangubić koji je napadački slabiji ali u odbrani može sa svakim bekom

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.