Почетна / Кошарка / Репрезентација

Немци неспремни дочекали кошаркаше Србије

Кошаркашка репрезентација Србије допутовала је у престоницу Немачке, где ће учествовати на Европском првенству, а у хотелу у Берлину су их дочекали мањи проблеми, пошто собе нису биле спремне
ФОТО: Д. Жарковић

- Све сем тога што собе нису спремне је океј. Није пракса да се овако дочекује нека репрезентација, али за све постоји први пут. Покушаћемо да игноришемо то, да одемо да одморимо, јер у четвртак вече имамо први тренениг - рекао је Немања Недовић.

- Нисам нестрпљив. Потребна су нам ова два дана, таман да видимо и осетимо халу, лопту, паркет... Добро ће нам доћи два лакша тренинига и да 100 одсто спремни дочекамо меч са Шпанијом.

Репрезентативци Србије Милош Теодосић и Немања Недовић сложни су у оцени да је први противник на шампионату, Шпанија, главни фаворит за освајање титуле.

- Мислим да смо спремни за почетак. Шпанија је сигурно фаворит, али ми ћемо да играмо нашу игру, да ли ће то бити довољно за успех не знам, али могу да кажем да ћемо се борити до краја. Увек је био велики ривалитет између нас. Биће то сјајна утакмица и надам се нашој победи. Група је изузетно јака, не знам зажто се не прича више о Италија, они су јако добра селекција. Не спомиње се довољно. Ипак, требало би да верујемо у себе и своје квалитет, а тада ће и резултат доћи - рекао је Теодосић.

Србија ће у Групи Б Еуробаскета, осим са Шпанијом састати са селекцијама Италије, Турске, Немачке и Исланда.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.