Почетна / Кошарка / Репрезентација

Капитен Звездиних јуниора жели у УНИКС

Може и то. Тим из снова капитена јуниорске селекције Србије и капитена јуниора Црвене звезде Телеком је – УНИКС!

Стефан Лазаревић, момак који доминира на Европском првенству јуниора у Коњи, у интервјуу за званични сајт ФИБА Европе је причао о свему. Одговори су углавном били очекивани. Осим једног.

Када га је новинар питао који је његов тим из снова у којем би играо, Лазаревић је рекао:

УНИКС, Казањ.

Млади Београђанин је понудио и објашњење:

Мислим да бих могао да играм тамо. То је стил кошарке који ми одговара, где бих могао да будем добар. Понекад се осећам ка Рус и волим руске играче. Било би ми добро тамо.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

story
Ma decko misli posle trece sezone u evro ligi!
Drobnjak iz auta!!!
Kakav naslov covece????? Da covek pomisli da se vec spakovao da krene a Stefan je mislio, jednoga dana.
Petnaestetak vesti vezanih(po vasoj proceni)za desavanja u kk crvena zvezda manje je od 30% koji su "pozitivni".Zar bas nista ne valja u CZ?Pored toga nekolicina su toliko zastarela ....MOZDA je ne umem da citam,ali...to je to.
mali je grobarcina
eto njega kod cika duleta!
Vojna hunta
Nece da igra za Fmp! Decko zna...i ne da se prevariti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.