Почетна / Кошарка / Репрезентација

Срамотно: Тапкароши испред Арене продавали „бесплатне” карте!

На конференцији после меча са Французима, пре три дана, Александар Ђорђевић је најавио посебну врсту захвалности навијачима. Улаз за меч са Хеленима биће бесплатан!
ФОТО: Н. Неговановић

Ипак, свако ко је желео да уторак вече проведе у Комбанк арени са најбољим кошаркашима Србије и Грчке морао је да има парче хартије у рукама.

До којег је дошао не плативши ни динара, додуше, али је ипак морао да оде до благајне, да резервише путем Евентима... да позове редакцију Спортског журнала. И све улазнице су плануле.

Али, очигледно је известан број отишао у погрешне руке. Неколико минута пре почетка меча, испред Арене се чуло „улазнице, требају неком улазнице...“. Тапкароши! Посебна сорта.

Један момак је у пролазу добацио:

Колико наплаћујеш?

Јел' хоћеш да купиш?

Зависи колико кошта.

Па 400 динара!

Па да, зашто да не, кад је он добио бесплатно. Тапкароши... Срећом, већ у том тренутку у Арени је било барем 12.000 људи.

Десетак минута касније, када је утакмица увелико почела, места су још добијала власнике. Више од 15.000 гледало је наставак утакмице.

Надамо се да је што мањи број њих морао да плати за љубав према кошарци. Ако је баш морао, знао је за шта даје новац. Гледао је врхунске евролигашке и НБА играче који ће се, можда, срести на Олимпијским играма.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

radovan kovacevic
bog sve gleda
Nemanja
od kad je sveta i veka tapkarosi prodaju karte koje su dobili.I sam sam imao prilike da fudbalske meceve,konkretno zadnji put sa Albancima kupim kartu od tapkarosa i vidim na karti da je to podeljena karta.
Zikica
Nisu to profesinalni tapkarosi... to su clanovi klubova a u tvom slucaju placenici FSS koji na taj nacin ibegavaju placanje PDV-a... tj. novac od poreza zadrzavaju za klubove i FSS... Jadno da jadnije ne moze biti...
Otac dvoje dece
Ja bih dodao samo da sam dva puta sa decom isao da podignem karte, jednom u subotu u 12h kada je putem medija bilo najavljeno da ce poceti da se dele karte kada su mi rekli da se karte dele od 16h i sutradana na dan meca oko 17h kada su mi rekli da karata vise nema. A na TV se jasno videlo da je Arena bila delimicno prazna. Toliko o ovom momentu, deca kojoj bi bio dozivljaj da gledaju srpsku reprezentaciju su ostala uskracena za to iskustvo, pa neka mi neko objasni zbog cega je sve tako bilo... Ne daj se Srbijo!
zoran
Gde je policija..??? A, da...dele novac sa tapakarosima.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.