Почетна / Кошарка / Репрезентација

Ђорђевић поручио навијачима: Треба нам ваша подршка

Селектор кошаркаша Александар Ђорђевић путем видео спота поручио навијачима да је орловима неопходна подршка како би успешно окончали квалификације за ОИ које се од 4. до 9. јула играју у београдској Комбанк арени
ФОТО: Н. Неговановић

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milos tomic
djordjevic je smeker i ponos beograda ali mu nije trebao kuzmic. dobar je kuzmic decko ali nije za reprezentaciju.
Laki
@ Pedja: E pa mene interesuje.
смеле
@laki- Па иди па га подржавај. Манипулатора који је Мицова отерао из репрезентације за сва времена за безазлену грешку, а Недовића за грубо кршење дисциплине казнио неиграњем једне пријатељске утакмице. Да није жалосно било би смешно. Да је неки тренер отишли би директно на ОИ. Овако је Савез искеширао 3,2 мил. евра за домаћинство како би прошли. Мада са њим можда и оманемо.
Pedja
Evo tacno kako sam rekao. Prvo se izviljava, odlucuje koga ce zvati, voditi, ko ce da igra, a ko ne, vikace na novinare, publiku, a onda trazi podrsku. Kao trebate nam, ali stvar je u tome sto ti nama ne trebas. Bas me briga za kvalifikacije, Djordjevic je najveci krivac sto nismo isli direktno na olimpijadu. Sad smo dobili najlakse moguce protivnike, a onda na kraju treba da vodi Kuzmica, Raduljicu i kompaniju. A Marjanovic i Nedovic mu ne trebaju. Ne interesuje me Djordjevic.
Bane
Ajde selektore objasni mi sledeću situaciju. Uzeću recimo Štimca kao primer jer je pozicija kao Marjanović. Štimac momak se odazvao poziviu ubija se na trenizima odigra kvalifikacijoni turnir i kad treba da ide na olimpijadu kao krunu tog njegovog požrtovanja sorry men umesto tebe Marjanović. Koji je čekao da potpiše ugovor i džabalebario. Još ne treba smenuti sa uma da on neće biti u trening ritmu kao i ostali igrači. Bjelica kada se oporavi moraće baš da zapne da stigne ostale.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.