Почетна / Кошарка / Репрезентација

Катић: Причао сам да ће Недовић и Богдановић израсти у асове

Кад је тешко, ту је Рашко Катић. Иако је дубоко загазио у 33 годину, када га је Ђорђевић позвао под заставу, одмах је спаковао ствари и прикључио се екипи. Није има проблема са сујетом. Није му сметало што је накнадно позван, као да је из млађе гарде, нити то што ће у позним играчким годинама, друго везано лето, провести у пуном тренажном процесу
ФОТО: Н. Неговановић

Касно сам почео да играм и све што сам постигао дугујем јаком раду и не желим да пропустим шта год ми се пружи. Када је репрезентација у питању, сујета не сме да постоји. Није сада то нека прича за јавност, ја стварно тако размишљам. Свако има право на своје мишљење, а моје је да сваком спортисти позив националног тима треба да представља огромну част. Када је стигао позив, био сам ту, већ у неком тренажном процесу, тако да су се све коцкице поклопиле – истакао је Катић.

Иза Србије су три турнира, много великих победа, одличних партија и два трофеја. Више него довољно да јавност крене са причом о нападу на медаљу.

Причао сам и прошле године за рецимо Недовића и Богдановића, да нису баш толико звучна имена. Али, да ће израсти у вансеријске асове. Овде је много момака који могу да праве разлику, решавају мечеве и играју на врхунском нивоу. Као што сам се надао прошлог лета, тако се надам и сада, да ћемо бити генерација која ће направити нешто велико и остати упамћена. Мој оптимизам је увек велики, а свестан сам да народ верује у чуда. Да су реална и да су честа, не би се тако ни звала. Али, опет, да би се чуда дешавала, мораш да верујеш у њих. Како мени сада изгледа имамо све што је потребно за добар резултат.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bogdan
bogdan je već sad naš najbolji igrač tj košarkaš
DADO
KALEMEGDANOVCI U IME NARODA SAMO VI O KOŠARCI NEMOJTE KOLIKO PUTAMORAM TO NAPISATI...POZDRAVLJA VAS DULE SVE ZAJEDNO,IPAK ZBOG NJEGA NEMATE MIRNE SNOVE I DALJE DECENIJA I POL NIJE MALO HOHOHOHOHOHOHO KOŠARKA NIJE ZA VAS...NEMATE TITULA EVROLIGE,ABAI SRPSKE LIGE ....DA NEDUŽIM I VRAPCI ZNAJU KO KOSI AKO VODU NOSI DOVIDJENJA P.FC DULE KRALJ
mile realno
LJUDI stavimo vise tacku ko je bolji nekom je bolji Nedovic nekom Bodnovic ,sve je stvar ukusa kakvog tipa igraca vole da gledaju i stil igre .A i jedan i drugi su vrlo dobri igraci na svoj nacin.Nedovic stilom sto vise prodora i zakuzavanja a bogdanovic sto vise sut a i jedan drugi mogu da prelome utakmicu .Nedostajce nam Nedovic mnogo
pera
Nedostajati hoce ,ali kada je on prelomio bilo koju utakmicu. Dok je Bogdan prelomio kapitena rakoca i nekoliko utakmica ove i prethodne sezone,csk i jos poneku racunajuci i finale kls.
kole
finte du tamo al zato ima bolju tehniko od bogdanovica a bogdanovic jedino od njega ima boji sut
vuk
bole zaboravi si da napise da ima i boju psihu i da zreliji od bogdanovica koji imama problem u glavi pa sto bogdanovic neigra razvojnu ligu kada si toliko pametan a ovo sto govori o visni samo bi mu povenu dejana miojevica da uporedi negovu visinu od 200cm i ostale nase centr inace nedovic irga pleja a tek onda bek po potrebi i do razvojno ligi daje po najmanje po 16 .18 pojena
...
vuk,delija,bole isti stil pisanja,bez tacke,zareza,velikog slova,poJena,ubaciJo,biJo ...Pises i kometarises sam sebe,neverovatno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.