Почетна

Мутин дрил са Богданом (ФОТО)

Као и обично, бек Фенербахчеа је искористио сваки минут више на паркету, а захтеви прослављеног тренера нису били нимало лаки. Из финте у дриблинг, па корак назад, па још један дриблинг, па још један корак назада па тежак шут. И тако у круг.

Док је Александар Ђорђевић давао изјаву за српске медије поводом почетка Шампионата, Мирослав Николић је радио са Богданом Богдановићем на шуту.

Као и обично, бек Фенербахчеа је искористио сваки минут више на паркету, а захтеви прослављеног тренера нису били нимало лаки. Из финте у дриблинг, па корак назад, па још један дриблинг, па још један корак назада па тежак шут. И тако у круг.

Потом га је Николић поставио на линију за пенале. Важили су се само погоци без коске. Ако би лопта закачила обруч – остав.

За крај су Мута и Богдан мало радили и полазак у дриблинг, све уз надзор Дејана Бодироге чији је син Никола такође показао таленат са баскетаром. Како и да га не покаже.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Lik je trol obican, ili je zavrsio prvu godinu nekog sportskog fakulteta pa nam prodaje teroriju ovde. Covek je dobio nagradu najboljeg mladog igraca EL, MVP i najboljeg strelca nase lige. U kojem god takmicenju da je igrao, punio je najvise iz suta, a jos je igrao pleja vecinu vremena.
Ma da,
Ma da, Makabi bas igra sporu i neagresivnu odbranu...pa ih je zatrpao
PERA
I CSK isto,ne zna se ko ima sporiju odbranu,zato je bitno da je u finalu kls bio extra čuvan i ništa uradio nije,verovatno zbog sporog izbačaja. Šta sve neću ovde pročitati i Bodirogu su prozivali zbog spororg izbačaja pa....?
Igor
Treba da ga uci tehnici kao i brzem izbacaju pri sutu jer to nije mogao da nauci od Duska Vujosevica i u nasoj ligi gde se ne igra dovoljno agresivno i gde su napadi pozicioni i tu se on snalazi.Medjutim problem nastane kada se igra ubrza i zaigra agresivnije sto pokazuje da on nema tehniku i da mu je sut prespor za beka.
akcidroni
Verovatno Weems, Smith, Hickman, Bojan Bogdanovic, Oleson itd. nisu bili dovoljno agilni, pa ih je punio i u EL.
EEEEEE
A sta mislis, dal duzina ruke utice na brzinu suta ? vidim da si strucnjak, morao bi da znas to...jedino Bogdanu da skrate ruke, pa da ima brz izbacaj.. :D
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.