Почетна / Кошарка / Репрезентација

Невоља не иде сама, Недовић повредио раме

После Марка Симоновића (палац) на припремама репрезентације на Копаонику повредио се и Немања Недовић
ФОТО: М. Антић

Немања Недовић са новим „додатком“ гардероби. Нешто што није користио дан раније – појасом који држи имобилисану леву руку и раме. Не изгледа пријатно.

- Недо, скини то. Мисле људи да си повређен – добацили су му Милан Мачван и Богдан Богдановић, покушавајући да шалом ублаже очигледан проблем.

- Скинуо бих ја, али ми ово вуче руку на горе, па ме тако мање боли – „правдао“ се Недовић.

Као да повреда Марка Симоновића није била довољан проблем, сада се десио нови пех. Сјајни бек је објаснио и шта се тачно десило.

- Добио сам јак ударац на тренингу, буквално сам се одбио од два блока. Било је незгодно јер се видела кост, па сам се мало уплашио. Кажу ми да не би требало да је страшно. Надам се да је тако. Јутро после повреде је увек најгоре. Тако да, сада не могу да будем реалан. Видећемо...

Ту је застао, па са огромном сетом у гласу додао.

- Осим тога, све је било супер. У последње две и по године се нисам боље осећао. Заиста. Физички, психички, ма на сваки начин... Лепо сам се одморио, одрадио сам све терапије које је требало да урадим после сезоне.

Кисело се насмејао. Просто, ништа друго му није преостало. Потом је наставио причу:

- Проблеми које сам до сада имао, а то су проблеми са ногама, више немам.

Излечио је нерв у листу, због кога је пропустио добар део сезоне.

- Са тим је све у реду – додао је, па куцнуо у дрво. Да „не чује зло“.

Али...

- Ево сада ми се деси са раменом, први пут у животу. Надам се да заиста није ништа страшно.

Да ли осећа бол, да ли има неки оток, питамо...

- Не знам, јер тренутно имам неке бандаже. Али, доста боли. 

Можда и није било време да се пита за кошаркашке ствари. Међутим, колико год да му је било тешко, Недовић није прескакао теме, нити је „скраћивао“ разговор.

- Као што смо рекли на почетку припрема, сви смо дошли са много елана и мотивације. Буквално, од првог дана од како смо дошли, све је пуцало од рада. Види се да сви имају жељу да отпутују на Европско првенство. Мислим да можемо да будемо задовољни како све иде. Једино ти мали проблеми које имамо... Само то је минус. Надам се да ћемо се сви опоравити у пристојно време.

Сигурно је једно – Недовића нећемо видети на делу у сутрашњој утакмици против универзитетске репрезентације.

- Не, не... – кратко је рекао.

Радуљица: Осећам да није ништа озбиљно

Недовић је одмах после дружења са новинарима, са доктором Миланом и Небојшом Илићем, тим менаџером, отишао у Нови Пазар на снимање. Друштво му је правио Мирослав Радуљица.

- Радуља иде само из предострожности – додао је млади бек.

Као што је рекао и селектор Ђорђевић, сјајни центар има проблема са коленом. Радуљица је то описао на следећи начин.

- Мислим да су то неке нормалне ствари, после разних акција и година у којима смо из сезоне ишли у репрезентацију, па одатле улазили у сезоне, немања времена да се неке ситне „глупости“ реше... Надам се и осећам да није ништа озбиљно. Верујем да ће се то врло брзо решити. Верујем нашем медицинском тиму, који је увек уз нас. Да њих нема, много би нам теже било.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.