Почетна / Кошарка / Репрезентација

Креће лов на нову евро титулу, окупила се репрезентација

Сениорке ће у српској престоници обавити тестирања и мини припреме од 5. до 7. фебруара
ФОТО: kss.rs

Селектор женске сениорске репрезентације Србије Марина Маљковић данас је први пут окупила национални тим од повратка на клупу европских шампионки и олимпијских бронзаних девојака.

Сениорке ће у српској престоници обавити тестирања и мини припреме од 5. до 7. фебруара.

На списку су 23 играчице: Јелена Миловановић (Шопрон), Тамара Радочај (Висла Краков), Александра Црвендакић (Шопрон), Невена Јовановић (ЕСБВА Вилнев), Сања Мандић (Печ Печуј), Данијел Пејџ (Шопрон), Тијана Ајдуковић (Слеза Вроцлав), Саша Чађо (Мерсин), Александра Станаћев (Бембибре), Ана Дабовић (Фенербахче), Соња Петровић (Динамо Курск), Маја Шкорић (Ланде), Драгана Станковић (Артего), Тина Јовановић (Шопрон), Александра Рачић (Донау Рис), Катарина Вучковић (Хихон), Јована Поповић (Цеглед), Кристина Топузовић (Будућност), Мина Ђорђевић (Црвена звезда), Александра Катанић (Црвена звезда), Невена Наумчев (Црвена звезда), Теодора Турудић (Радивој Кораћ), Ивана Брајковић (Хановер).

Марини Маљковић асистираће у раду помоћни тренери Милош Пађен и Томаж Бринец, као и физиотерапеут Мирко Алексић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ККЖ ЦЗ. Великан
Са срећом, имамо велико поверење у вас!
THE COMSAT ANGELS
A što je sa Jelenom Mitrović koja ima 16 godina i visoka je 205.U svakom slučaju je trebala biti bar kandidat za reprezentaciju.Neznam koliko danas uopšte ima igračica preko 2 metra visokih.
Nick.jr
Na spisku nema ni nasih igracica koje igraju u Americi,Nogic,Vojnovic,Zec....Ko zna ko ce biti na spisku 2019 ? Mozda ce biti jos neka strankinja,nije iskljuceno. Zar mi nemamo strucnjaka kao sto je Tomaz Brinec? Neka ga plati selektorka!
wea
Na ovom spisku nazalost fali Miljana Bojovic, koja vec godinama ne zeli da igra a jedna je od najboljih asistentkinja u Evropi.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.