Почетна / Кошарка / Репрезентација

Ђорђевић: Теодосић ће напунити батерије у репрезентацији

Пред полазак на финални турнир Купа Италије у Пезару наш стручњак нагласио колико је Теу важан државни тим
ФОТО: И.Веселинов

У понедељак је екипа Саше Ђорђевића дошла са Тенерифа. Времена за предах готово да није имала, после једног радног дана следио је пут у Пезаро, где Виртус сутра игра са Венецијом првог четвртфиналног дана Купа Италије.

- Жалимо што смо изгубили финале на Тенерифама, али настављамо да радимо. Карактер овом тиму никада није недостајао. Следи нам куп који је изузетно цењен, дуели са Венецијом која је врло квалитетан тим са дубоким саставом. Не можемо побећи од чињенице да нас многи фаворизују, али то је један облик поштовања. На фајнал-ејту разлика се постиже радом и вером у свој квалитет – рекао је Ђорђевић пред полазак на пут.

Наш стручњак је нагласио да је Марковић у уторак само одморио, а да је Теодосић редовно тренирао. Затим је нагласио:

- После Купа Италије Теодосић ће отићи да игра за репрезентацију. То му је много важно. Мислим да ће му ова пауза бити од велике користи да ментално поново напуни батерије. Срећан сам због Милоша, али и због Балди Росија и Ричија.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pavle Bg
Sale. majstore ! Teo, majstore !
Гробар
И Ђорђевић и Теодосић су Звездаши. Ђорђевић као клинац навијао за Цигане.
zvezdas
Nemoj pobratime, mnogo nas boli ono sto je Sale doneo Grobarima i sto nas, sada vec pokojni klub, nikada nece imati.
Bojan
Kad "stručnjak" kaže...
Pd
Ti si prejak trener,svaka ti je zlatna

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.