Почетна

Радуљица: Американци исфолирани, волео бих да смо их више намучили

Мирослав Радуљица се у финалу СП борио са снажним центрима САД, нервирале су га судије, нервирали и противници...
ФОТО: АП

- Криво ми је што се завршило са оволико разлике, али нисмо изгубили онај дух који смо имали. Штета је, али смо срећни што смо освојили сребро. Остаје нам сада да се радујемо. Поздрављамо још једном Саркета – подсетио је на Срђана Сарића, кондиционог тренера.

Радуљица је о утакмици рекао:

- Већ на почетку су убацили неке лудачке тројке, али то је њихова игра. Ми нисмо добро одговорили... Волео бих да смо их више намучили, али неће ми ово финале остати у лошем сећању. Они су се баш у неким моментима лоше понели и то ми се није свидело. Исфолирани су, кад морам да употребим ту реч – јасан је био Радуљица.

Стефан Марковић ипак није могао и против чудесних Американаца.

- Налетели смо на изузетно расположеног ривала. Убацивали су све и свашта и заслужили ово злато. Ипак, честитам мојим саиграчима, поносан сам на све њих.

Марковић је сребро посветио Срђану Сарићу, кондиционом тренеру који због тешке болести није могао да буде са тимом.

- Још једном – Сарке, хвала ти, ово је за тебе.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lena
Hvala od srca nasim kosarkasima,koji su nas ovako usrecili!Dokazali su da nisu samo vrhunski sportisti, nego i VELIKI ljudi.Ni jednog momenta nisu zab oravili da posalju podrsku svom kondicionom treneru Srdjanu Saricu. Onolike ljudine a onakvi emotivci!Svaka im cast!. Momci hvala vam, Saricu bori se dok se ne oglasi sirena, ponekad se u poslednjoj sekundi zakuca trojka!!!
MatijaBG PFC
Ko zna,mozda su i dopingovani,nazderani steroidima,ali kao da je to bitno...trebalo je samo da se opustite ,da zaboravite na finale i da manje trcite grlom u kos,moglo je bolje,siguran sam, ispod 20 razlike...to je sad najmanje bitno,ispratili smo vas pesimisticno,posle zavrsenih grupa nismo ocekivali nista,a vi ste prvaci belog sveta i HVALA OD SRCA!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.