Почетна / Кошарка / Широм планете

Вујошевић: Дневна доза инсулина и кошарке су ми потребне да бих преживео

Душко Вујошевић је у интервјуу за француске медије открио да му је здравствено стање додатно урушено, али да не размишља да због тога напусти клупу Лиможа.

Трофејни стручњак је већи део паузе између две сезоне провео у болници.

- Болест ми је направила велики проблем овог лета. Морао сам да проведем извесно време у болници, да бих се припремио за дијализу. На моје изненађење, здравље ми се погоршало током прошле године. На то је утицао и резултатски неуспех, али и чињеница да већина играча није прихватила мој начин рада, што ме је емотивно доста коштало. Све то је довело до дијализе и забринутости људи из клуба за моје здравље. Не желим то да користим као изговор. Данас се осећам боље и захваљујем се екипи лекара из болнице у Лиможу, у коју два пута недељно идем на дијализу - рекао је Вујошевић, а преноси Спортска централа.

Да ли сте размишљали да се повучете из кошарке?

- Да, али кошарка је мој најбољи лек. Имам дијабетес, нисам био дисциплинован и сада ми је потребна доза инсулина дневно за живот. Исто тако ми је потребна и доза кошарке да бих преживео. На крају сезоне требало би да имам трансплантацију бубрега - открио је Вујошевић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toliko!
Ovaj moze da bude uspesan trener samo u jsd, svi znamo kako.Nigde vise hema sanse, ali nigde.
Pa kako?
Gde si Dulence?Pa kako igraci Limoza nece da prihvate tvoj nacin rada, ipak si ti `general alhemicar`?
@gepard
U pravu si, definitivno .
gepard
morace da pocne sa pridavljivanjem...
Linoleum
Zanimljivo je u tekstu kako su u partizanu prihvatali njegov `nacin rada`, a u reprezentaciji Srbije,Limozu,Cska nisu...To je potvrda da je partizan imao monopol najveci ikada vidjen i nad sudijama,budzetom,mladim igracima,svime sto je vredelo.
Linoleum
Ma da je zavrnula slavinu, nego i dalje dobijaju u kosarci najvise novca,Nis i Telekom.Poenta je sto su sada i drugi dobili malo,ali dovoljno da nadjacaju partizan.Kao sto kazes taj ` sistem` nikada nije ni postojao, prazna prica skroz.
umcarac
tako je i cim je drzava zavrnula slavinu sva prica o cuvenom "sistemu" je pala u vodu... gde su im sad mladi igraci iz cuvene skole iz "sistema"... nigde!
Ganci
Debeli, nemoj da ti padne na pamet da sad odapnes. Nego, fino da se ti nama oporavis, da se vratis u jsd i da ko ljudi opet nerviramo jedni druge. Ti da dajes "one" tvoje izjave, mi da ti pevamo "one" nase pesme i Bog da nas vidi sve ovako blesave. Srecno Dule!
Toliko!
Sto se zdravlja tice, zelim mu da ozdravi, sto se tice ljudskih kvaliteta, samo sto dalje od Srbije.Kako trener, pokazao se u najskupljem timu CSKA, ovo sa Limozom i nije iznenadjenje, vec u Oktobru ili Novembru ce dobiti otkaz.
Zvezdas
Mani se patetike.Covek je sejao mrznju, i to jejedina istina.
Miko
Ne daj se Dule!!! Legendo, Grobari su uz tebe!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.