Почетна / Кошарка / Широм планете

Фенербахче нуди нови уговор Обрадовићу

Обрадовић, који је тренер Фенербахчеа од 2013. године, још увек није одговорио на понуду управе
ФОТО: EPA/Georgia Panagopoulou

Тренер кошаркаса Фенербахчеа Жељко Обрадовић добио је од управе турког клуба нови уговор вредан 1,65 милиона евра, јавља специјализовани кошаркашки портал Спортандо.

Како преноси Спортандо, позивајући се на наводе турских медија, управа Фенербахчеа понудила је нови уговор српском тренеру од 1,65 милиона евра, што је 50 одсто мање у односу на претходни Обрадовићев уговор.

Медији данима спекулишу да ће Обрадовуић напустити клупу турске екипе, као и да ће га на том месту заменити Шарунаса Јасикевичијус, те да ће 60- годишњи тренер из Чачка преузети екипу Барселоне.

Обрадовић, који је тренер Фенербахчеа од 2013. године, још увек није одговорио на понуду управе.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

srbijanac
Zvezdas sam ali svim srcem navijam da dodje u Zvezdu i da napravi tim za Evroligu i sad imamo sjajnu ekipu ali joj fali trener kao sto je on osim toga Barselona ima trenera koji je dobro vodi i u vrhu su tako da ako ode voleo bih da izabere Zvezdu
Djip
Sanse da Zeljko dodje u Zvezdu su nula posto. Pre ce voditi Partizan u beton ligi nego Zvezdu u Evroligi.
ACM
Kad bi on hteo da dođe u Zvezdu.....
Željko Pavlović
Ne. Ide u novi klub. Radi se o evropskom velikanu. Fenerbahče traži zamenu.
Markoni
Hvala Zeljko na izuzetno tacnim, proverenim, i kao i uvek objektivnim informacija iz prve ruke.
Želimir
Ma oteran , jer za pare koje su uložene u njega i tim , dobili šipak !!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.