Почетна / Кошарка / Супер лига

Победа Партизана и повратак Загорца

Партизан бољи од Златибора у пријатељској утакмици у Чајетини, тим све комплетнији
ФОТО: КК Партизан/Д. Стјепановић

Златибор – Партизан 59:76 (16:15, 8:25, 20:15, 15:21)

ЗЛАТИБОР: Протић 3, Чабрило 2, Остојић, Кутлешић 7, Маријановић 12, Весовић, Јоксимовић 4, Миловнаовић 2, Воркапић 8, Миљанић 7, Милошевић 3, Павловић 13.

ПАРТИЗАН: Мика 15, Загорац 10, Пејџ 8, Дангубић 10, Перкинс, Јанковић 7, Томас, Трифуновић 9, Мозли 4, Степановић 4.

 

Није лако одржати форму и припремити се за плеј-оф српске Супер лиге без такмичарских утакмица, али кошаркаши Златибора и Партизана одиграли су меч високог интензитета који су црно-бели добили са 76:59.

Тим Александра Матовића је другу четвртину добио са 25:8 и тако обезбедио пут ка победи, иако су домаћи смањили на пет поена заостатка у последњем периоду.

За црно-беле је поново заиграо Раде Загорац после два и по месеца паузе због повреде уписавши 10 поена.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Alan Brut
Onaj Grbovic kritikovao Vucica, a cim mu je ovaj uvalio direktorsko mesto u ARENI odmah je promenio plocu. Nesto poput Vujosevica. Neko je Lovernj, a neko Bertans...Bas me zanima koliko je DINARA Vujosevic oprostio Partizanu od trazenih stotina hiljada evra?
Karlo Veliki
KKP je dupliran na poziciji Mika-Jankovic, visak je Jankovic, poziciji Dangubic-Zagorac, visak je Zagorac, poziciji Pejdz-Perkins, visak je Perkins....Kod Trinkijerija u prvoj petorciji bila su tri brza igraca. Kominovani su Gordic, Jaramaz, Volden, Pejdz, pa Trifunovic, malo Angola...Kod Scepanovica doslo je do odlsska Voldena i dolaska McIntajera, a ispred nosa iz Mege imali su Perija...Pocetkom sezone povredama Karamaza i Mozlija, KKP je pukao..Ostao sa Gordicem na pleju, a Mika kasnio...Da skratim ovaj tim sada mora dovesti pleja i kombo 1-2.. Stepanovic je borben, skakac i solidan suter. Treba mu vreme....Umesto napred navedenih viskova forsirati mlade, uz dolazak bar 2-3 mlada stranca. Dok je ove klime u Srbiji KKP nece imati veliki budzet, zato se treba orijentisati na FIBA.
Луциано
Читам грбовићеву изјаву жао му шћепановића што су уложене велике паре за 6 место.зашто су играчи из прошле сезоне били лоши ове сезоне .то је требало да се анализира пред почетак ове сезоне дали су добри или не .Лончар и клуб су мислили да ће исти играчи бити добри ако не и бољи од прошле па зато нису ни доводили друге играче .отишао је волден можда је он битнији него тринкијери..МЕКИНТАЈЕРА се није доказао и онда пораз за поразом и ето то је сад ово.али то је завршена прича мислим да Грбовић ако критикује требало је да то каже на почетку а не на крају сезоне .ево сад видимо ко следеће Аба лиге буде први играче трајно у л.ш. то значи да би партизан требало да има тим који ће парирати звезди и будућности цедевитом итд. Ако то буде јурио онда нема ништа од плана млади па полако то пада у воду .а неће им ни држава дозволити да буду први .то Грбовић зтреба да каже као члан СНС.тако да остаје велика дилема шта и како даље .
ćela
Svaka čast, "institucijo" !!!!
Punk rock
E moj Ćelo, ti li ono reče da više od 60 godina pratiš Zvezdu?! Onda mogu misliti šta ti je u tom periodu napravio Partizan, čim ga i ovde ničim izazvan komentarišeš...
Луциано
На питање Матовић Загорац се вратио он одговара да вратио се добро ради почео добро па стао итд. Џаба трошити речи за њега неможе да буде квалитет има предиспозиције али неиде .некада је и Чубрило показивао врхунске партија али нема херца да постане топ играч.исто то важи и за Трифуновића наредне припреме су или или пуковник или покојник рад рад по цео дан .кошарка је спорт понављања значи шут 1000 пута мора ноге да му буду брже ма све столица човек са метлом па преко њега мора да се крваво ради.и будући тренер мора да има плејмејкера неможе овако мучење живо .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.