Почетна / Кошарка / Супер лига

Матовић: Играћемо захтевне мечеве против Младости

У полуфинале Суперлиге Србије пласираће се тим који буде бољи након две одигране утакмице
ФОТО: kkpartizan.rs

Тренер кошаркаша Партизана Александар Матовић рекао је да очекује захтевне мечеве против Младост у плеј-офу кошаркшаке Суперлиге.

У првом четвртфиналном дуелу, црно-бели ће против лидера прве фазе КЛС играти сутра од 18 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица", а реванш је на програму два дана касније у истој дворани.

"Играмо против тима који је у КЛС-у завршио први, играли су полуфинале АБА 2 лиге, несрећно изгубили. Тим који игра специфичну кошарку, агресивни су преко целог терена, током 40 минута у њиховом систему одбране. У нападу има добрих индивидуалаца, предвођени Мичелом, Гомбоом, као и нашим бившим играчима Аранитовићем и Танасковићем. Вероватно ћемо играти захтевне мечеве против Младости.", рекао је Матовић за клупски сајт.

У полуфинале Супер лиге Србије пласираће се тим који буде бољи након две одигране утакмице.

"Придружио нам се Милетић, враћен са позајмице и Треј Дрексел који је до сада играо за Младост. Вил Мозли се налази у Америци услед болести његовог оца. Имамо доста проблема са повредама Јарамаза, Томаса и Пејџа и после једног тренинга у оваквом саставу не можемо ништа да кажемо. Видећемо како ће нови играчи моћи да прихвате систем који смо градили месец дана, који се услед повреда урушио у последњих седам дана. Сада смо морали да га променимо", закључио је Матовић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Posle KSL sledi veliki razlaz u Partizanu.Partizan ce dovesti 2-3 mladja kvalitetnija stranca, i na tome se uveliko radi. Nemam informaciju za Milosavljevica. Bilo bi dobro da se vrat,i jer ovom timu nedostaje novi kapiten.
Луциано
Надам се да ће тако бити од марта је Савић у партизану има времена доста по завршетку клс ако се не буде довео тренер онда је цео клуб аматерски .у јуну тражити тренера то је већ поразно .сви у Европи раде пуном паром па кад се игра утакмица за Пехар финале клубови гледају да један другом отму играча тренера итд .нема чекања .гледао сам Савићевић интервју где каже одмах нападамо врх Аба лиге и пласман у е.л. То значи да ти треба тим а не неки полутами па за пет год. Видећемо.та његова изјава охрабрује. И даје наду да он има решење .неко ће рећи чему Журба време брзо иде и пролази нико нигог не чека да се организује .Савић је рекао да има доста играча под уговором и да они морају да играју и ангажују само за врх Аба лиге .што значи да они који су под уговором можда и не оду само они што им истичу уговори ..ко су са уговором а који нистичу уговори??знам да истиче јанковић. Величковић. Дангубића. Јарамаз Перкинс незнам од Томаса и пејџа ??
zorge @ Luciano
Mislim da je trener nadjen, ali da se ceka kraj KSL. Svi potezi oko dovodjenja igraca su uskladjeni za razliku od perioda kada je Loncar bio sportski direktor. Loncar je bio najslabija karika u lancu.
Прикажи још одговора
Lord Ajvar
Samo jedna ispravka, ako se ne varam, Miletic je potpisao jednogodisnji ugovor sa Borcem koji je istekao, nije bio na pozajmici ;)
Луциано
Кенан кажењаш 207 је по статистици најбољи играч Аба 2 лиге а Марко Пејић најкориснији 209 играч мада незнам дали је звездин а Мишко му је менаџер .када се играч позајмљује другом клубу мора да се раскине уговор па да потпише са новим клубом а усмени договор између клубова је ако нам буде потребан вратићемо га .тејић кошаркаш не Пејић .а из Подгорице је Ковачевић 201 рођен у новом Саду бек крило ...Илић из игокее је топ играч само му финесе требају .бекови шутер и плејмејкер су рак рана .а од Трифуновића и јарамаз очекујем експлозију .јарамаз чека новог тренера па да види за потпис .
M.V.P.ČAČAK
Nisam siguran,ali mislim da je potpisao na dve godine sa Borcem,pre toga je raskinuo ugovor sa Partizanom.Možda bi od njega moglo nešto da bude,ali mora mnogo da radi da bi napredovao.Kad se setim Pejovića kad je došao u Partizan,onda shvatim da je sve moguće...
Луциано
Милетић. 212.. Степановић. 207 ..дрешел 198 ..Трифуновић. 200 Радовановић. 204.. јовановића 200 ..Петровић. 198 ..Тарлаћ. 200 Вукчевић 207 ,група која много мора да ради без престанка у рудник и ту треба пет играча као јарамаз центри крила плеј и на крају странци .
Karlo Veliki @ nemam pojma
Tarlac je samo borben, bez suta i kreativnog vodjenja lopte. Petrovic(18, 188) je brz, ima ulaz, kao nekad Todoric, ali ne ume da gradi igru dovoljno kvalitetno za Partizan.
nemam pojma
Nama su potrebni igrači sa rukom mekom kao da je oprana u Moravi, prava čačanska, a ne kamenjari. NE ILIĆU!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.