Почетна / Кошарка / Супер лига

Терзић честитао кошаркашима: Изузетно ми је задовољство што смо потврдили доминацију на свим пољима

Кошаркаши Црвене звезде су синоћ победили ФМП 71:59 и стигли до 22, рекордне, титуле првака Србије
ФОТО: М. Спасојевић

Председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда Звездан Терзић честитао је кошаркашком клубу „црвено-белих” на освајању „трипле круне”.

Као председник Управног одбора СД Црвена звезда, у име свих нас желим да честитам КК Црвена звезда на освајању титуле шампиона Србије. Црвена звезда је једна велика породица и изузетно ми је задовољство што смо потврдили доминацију на свим пољима”, истакао је Терзић и додао:

КК Црвена звезда је ове године потпуно доминантно и заслужено освојио АБА Лигу, Куп Радивоја Кораћа и сада, као круну ове успешне сезоне, и трофеј националног првака. Ово је велики успех за целокупно спортско друштво и овим путем још једном честитам нашим кошаркашима на овосезонским успесима. Били смо подршка нашим кошаркашима и бићемо и убудуће.”

Кошаркаши Црвене звезде су синоћ победили ФМП 71:59 и стигли до 22, рекордне, титуле првака Србије. Црвено-бели су раније ове сезоне освојили регионалну АБА лигу и Куп Радивоја Кораћа.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

matori
Da li osecaju bar malo sramote !?? tesko -jer odlika tog sd je sve samo ne moral ,cast i sportska etika !
Митрогол
Кад ти тако кажеш онда сигурно. @Lol Они не би требало да говоре о томе, али ви ТЕК не би требало да причате ништа на ту тему.
Srbija zemlja Zvezdaša
Potpuno si u pravu za jsd.
Прикажи још одговора
znamo sve
Dok ima njega...
Фкв клиса
На свим пољима Рукомет 10 година за редом прваци Србије а у одбојци 6 година за редом а 19 укупно СД Војводина.
Nije to nista
Ima jedan sam pobedjuje kao na svetskom prvenstvu samo kn i on na svake 4 godine, ne moze mu niko nista jaci je od sudbine, a i od kad on dodje tako i vi i samo vi pobedjujete, a metode su vam slicne
@Фкв клиса
I sta sa tim? I Zvezda je prvak u fudbalu 5 godina uzastopno, u kosarci muskarci 7 puta uzastopno i zene 5 puta uzastopno, u ragbiju 13 muskarci 5 puta uzastopno...U atletici muskarci 5 puta uzastopno i zene 5 puta uzastopno, u dzudou 3 puta uzastopno i muskarci i zene, u karateu muskarci 3 puta uzastopno, u macevanju floret zene 3 i muskarci 2 puta uzastopno...To je 46 ukupno SD Crvena Zvezda sto je vise nego duplo od tih 19 puta koje si naveo.
Peki
A mnogo im tesko i bilo.
zeleznik open
Iskrene cestitke na osvojenom trofeju Zeleznika, osvojiti tako bitan pehar posle citavih 4-5 utakmica ne polazi za rukom svakome.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.