Почетна / Кошарка / Супер лига

Партизан срушио Мегу после продужетка, Миљеновић промашио победу

Кошаркаши Партизана славили су у Сремској Митровици после продужетка против Мега Визуре са 96:95. Црно-бели су после велике драме и преокрета дошли до важног тријумфа. Домаћи тим је могао до победе, али у последњим секундама Ненад Миљеновић није био прецизан са дистанце
ФОТО: Д. Жарковић

Мега Лекс – Партизан НИС 95:96 (19:16, 23:18, 24:27, 19:24, 10:11)

Сремска МитровицаДворана: Пинки. Гледалаца: 1000. Судије: Јовичић, Јурас и Николић.

МЕГА ЛЕКС: Кешељ 12, Крстић 3, Јарамаз 1, Вељковић, Миљенови 19 (7 ас), Бојић, Јокић 33 (12 ск, индекс 47), Шуловић 10, Вебстер 4, Симовић 4, Загорац 9 (8 ск), Симеуновић.

ПАРТИЗАН НИС: Павловић 23 (6 ск), Тепић 9, Мурић 4, Маринковић 6, Дало, Милутинов 13 (20 ск), Милосављевић 14, Мачван 22 (7 ск), Ђумић, Андрић 5, Милутиновић, Безбрадица.

 

Сјајан дуел виђен је у дворани „Пинки“. На једној страни маестрални Јокић (индекс 47), одлични Миљеновић и Кешељ, уз подршку добрих Загорца и Шуловића, а на другој фантастични Павловић (који је одиграо невероватно у првом мечу после паузе због повреде), те сјајни Мачван, Милосављевић и Милутинов (20 скокова, 12 у нападу). После 45 минута велике борбе тријумфовали су пулени Душка Вујошевића.

Кошаркаши Партизана победили су у Сремској Митровици после продужетка Мега Лекс са 96:95 (16:19, 18:23, 27:24, 24:19, 11:10) у утакмици деветог кола Суперлиге Србије.

Тријумф црно-белима донео је Миленко Тепић поенима са линије за слободна бацања 10 секунди пре краја првог продужетка. Мега је потом имала напад за тријумф, али Ненад Миљеновић није реализовао шут за два поена.

Мега је од средине прве четвртине, па све до пред сам крај последње деонице била у предности, која је у појединим тренуцима износила и 10 поена, али су црно-бели добром игром у завршници четврте четвртине стигли до изједначења, а потом у продужетка и до преокрета.

Партизан заузима друго место са осам победа и једним поразом, док је Мега четврта са пет пораза из девет мечева.

Семафор деветог кола Супер лиге Србије:

ФМП – Константин 83:82 (13:26, 21:22, 23:24, 26:10)

Мега Лекс – Партизан НИС 95:96 (19:16, 23:18, 24:27, 19:24, 10:11)

Црвена звезда – Металац 87:69 (29:20, 14:12, 21:16, 23:21)

Војводина – Тамиш 65:62 (19:12, 11:9, 13:20, 22:21)

Коментари43
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kosarkas
zanimljivo miljenovic promasio sut za pobedu nada se decko povratku u partizan zadnjih pet utakmica sve miljenovic prodao partizanu
Rukometaš
Ako je on prodao Partizanu, ko je onda prodao Zvezdi, Kešelj? Nemojte mi samo reći kako je Zvezda rutinski odigrala, kada su bili na ivici poraza do pred zadnja 2 minuta. Šta se onda desilo ostaće nepoznato.
GOran PP
Mega je prodala utakmcu u 38 minutu sto je jako jadno!
Valjevac
Pa ovo je stvarno previše. Mega prodala utakmicu. Pa onda je isto tako i prodala Crvenoj Zvezdi 3 minuta pred kraj. Mega ima sjajnu ekipu prosek godina 20. Pa zar navijači Zvezde nisu govorili kako Jokić i Miljenović maltene i ne igraju protiv Partizana, a šta bi na utakmici??? Njih dvojica dali zajedno 50 poena, a da ne govorim o Kešulju. Sjajna utakmica i sjajni Pavlović, opet je pokazao o kakvom se igraču radi. Šteta što neće da igra za naš Metalac. Bila bi to sjajna spojka Miličić, Pavlović, Sobin. Metalac šampion idemooooooooo...
bo
glupa prica da je mega nekom filijala, to su deca koja igraju za sebe i u obadve utakmice iskustvo je bilo u pitanju i odlucilo utakmice, to sto se panteri pale to je druga prica, njima je sve namesteno i prljavo sem njihove legende
realista
pogledaj malo u biografije igrača šta su ljudi sami napisali Đoprđević kaže morao je preći jer su ga naši treneri proglasili netalentovanim, Vujanić kaže morao je jer se klub raspadao, stanojević slično itd
Joca
Potvrdio je on 600 000 maraka za 2 utakmice a ne karijeru. Toliko o tim vremenima vladavine SPS. Za 2 utakmice 600 000 maraka. Baš je država bila "maćeha" prema vama, kao i dosovski režim posle. Što se tiče Milojevića, Kecmana, Mačvana viđam ih svaki dan da se motaju oko fmp. Mnogo im "nedostaje" igranje u istom. Ja bih voleo da organizujete jednu utakmicu tih vaših legendi da vidim ko bi vam od nabrojanih došao. Ja smem da se opkladim da bi čoki igrao sam na dva koša. Sa Fićkom bi igrao 1 na 1. Toliko o tome. A da znaš da je Moka Slavnić morao da dođe u NAJBOLJI klub KKP da bi potvrdio svoju karijeru. Ovako bi mu stajalo da je nekada igrao za raspalu cz. Sa KKP mu je biografija daleko bogatija.
Прикажи још одговора
misa tumbas
meni se svidja nas tim..bilo bi dobro dodati jos kog igraca ali mislim da je najveci problem da igrac odigra dobro pa ga naredne tri utakmice nema nigde.Nemamo kontinuitet .Muric ,na primer ...odigra jednu fenomenalno pa tri nista...
JSDP
Kolikp pantera na vesti o Partizanu. Nije im lako posto nemaju svoj klub pa zavide onima kojima ga imaju.
Nikola
Sto vam smetaju nasi komentari? Cudno posto na zvezdinim vestima komentari vasi vam ne smetaju.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.