Почетна / Кошарка / Супер лига

Бивши бек Партизана у Мега Лексу

Александар Рашић (32, 195) играће до краја сезоне за Мега Лекс, потврдио је његов менаџер Миодраг Ражнатовић
ФОТО: Еврокуп

Рашић је пре Меге наступао за Борац из Чачка, ФМП, ЕФЕС, Динамо Москву, Албу, Партизан, Трабзонспор, Лијетувос Ритас, Монтепаски, ТЕД Анкару, Конијусор, Стеауу и Турк Телеоком.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volonter
Ne pametujte molim vas,nemate pojma...
Zikica
Laki odmah se zali mami i tati, kako se ovaj "volonter" usudio da ti kaze da nemas pojma...
laki partizanovac
Bitno je da ti imaš pojma.
laki partizanovac
Mega Leks treba diskvalifikovati iz svih takmičenja jer je cilj da Miško promoviše i prodaje svoje igrače. Prihvatajući eventualno igranje u EL ili EK morao bi uložiti novac i pojačati adekvatno ekipu te je time učestvovanje "njegove" ekipe u takmičenjima obesmišljeno. Pitanje je da li su Luvavu, Kaba... pušteni kući da im se ne daje plata pa je samim tim i takmičarska draž finala sa Zvezdom obezvređena. Čestitke Zvezdi na osvojenoj tituli i velika kritika Milojeviću zbog pristanka na ovaj način rada. p.s. Rašić doveden da oživi karijeru a ne da pojača Megu.
bolje je tako
Partizan ima veze sa komentarom jer kad spominjes da neko zivi od promocije i prodaje igraca onda moras naglasiti da je upravo od toga deceniju i vise ziveo partizan, a da za to vreme nije imao ni svoju omladinsku skolu vec je otimao talente manjim klubovima.
laki partizanovac
Ti ili nisi ili ne želiš da shvatiš poentu mog komentara. Prvo, kakve veze ima Partizan sa mojim komentarom? Drugo, kada ga već spominješ, Partizan igra, bori se, takmiči se da bi igrao EL ili EK a to je bitna razlika u pristupu. I treče, Mega je svojim stavom prema takmičenju umanjila Zvezdin zaslužen plasman u EL i zasluženu ABA titulu. I nažalost ili si nepismem ili toliko mrziš Partizan pa to slavno ime pišeš malim slovom što pokazuje koliko si mali čovek.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.