Почетна / Кошарка / Супер лига

Лазић: ФМП добра провера пред старт плеј-офа

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је данас да утакмица са ФМП-ом долази у право време, као најозбиљнија провера пред почетак плеј-офа Суперлиге Србије.
ФОТО: В. Марковић

Утакмица против ФМП-а долази нам у правом тренутку, као најозбиљнија провера пред почетак плеј-офа. Екипа ФМП-а је показала свој квалитет и на првом мечу у Железнику, млади су, растрчани, играју агресивно. То је екипа за респект, уосталом показали су могућности и пласманом у плеј-оф Суперлиге. Зато позивам и публику да нам пружи подршку у уторак увече, како бисмо на прави начин, још једном победом ушли у најважније утакмице у домаћем шампионату – рекао је Лазић за сајт клуба.

Лазић је на утакмици против Металца у прошлом колу добио незгодан ударац у стомак, али се не ради о било каквој повреди, па ће играти против ФМП-а.

Утакмица шестог кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и ФМП-а игра се сутра од 19 сати у дворани „Александар Николић”.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Shone
U polufinalu igraju doktor Dzekil i mister Hajd!!
Nase ime
Svoji na svome.
Neka
Neko meni objasni Ovaj Sistem Takmicenja, a da isti nije nastelovan kao i samo takmicenje od Covica i Djilasa. Kako je to Moguce da 1 iz aba lige, bude u grupi sa 1 iz KLS. Valjda bi trebalo da bude u Grupi jedan 1,4 iz Abe i onda 2i 3 iz KSL, a u drugoj grupi 2 i 3 iz Aba, 1 i 4 iz KSL. Ostale su jos varijante 1 i 3 iz Aba, ali opet sa 2 i 4 iz KSL, i 2 i 4 iz ABA, ali sa 1 i 3 iz KSL. Dakle meni nije jasno kako su se OVE dve Coviceve Ekipe nasle u istoj Grupi, jedino ako nisu planirali da na kraju (ako metalac odigra bar onako kako je neke utakmice odigrao u ABA ligi da oni FMP 1 i FMP 2 nameste na kraju), nameste utakmicu koju igraju Zadnju u Grupi (i ovda nesto smrdi). Svaka cast Covicu i Djilasu.
Nula
A ko je ovde Zvezda (onom FMPE-u kome niko ne SME da zabrani kako ce da se zove) i ko je FMP (onaj prekrsten od Radnickog ili onaj stari Fmp Zeleznik, Refleks itd). Dakle Gazda vam je isti , ON se zove COVIC , njegove ekipe tokom ovih 20 godina, Zvale su se, FMP, FMP Zeleznik Refleks (sam gazda Covic rekao je da ima dva trofeja ABA lige sa Ovim klubovima), pa onda ide samo Zeleznik, pa opet FMP, pa promena u CZ Diva, a usput Radnicki Postaje FMP.Koliko je tu Lopovluka (skrivanje PDV i ostalog) da to ni TITO (mada je posle Hajduka, najvise Voleo CZ) ne bi RESIO na posten i pravan nacin.Ja bih pitao sve navijace CZ i FMP-ea, sta ce se desiti, ako FMP dobije ovu utakmicu sa 9 poena razlike, a onda U Finalu igraju Mega i Partizan, a CZ i FMP za trece mesto, Ko ce od njih u ABA LIGI dali ce to biti CZ, ali Realno mozda i FMP, koji je 2011 ustupio mesto CZ kao CZ Diva. A ako Finale Bude CZ-FMP, i AKO obe ekipe izbore plasman U ABA ligi , dal ce ih tamo ovi ostali Primiti kao KLS.
Aleksa
Pa vi ste FMP, ovo je otvoreni trening FMP-a. Sorry, bilo je jace od mene ;)
Dragan Lo
Bilo je jače i od Jankovića iz Mege preksinoć.
Dzaba vam sve
Niste vise zanimljivi cak je i vas guru Tegeltija priznao da je ovo Zvezda sa malog kalemegdana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.